Nea Radio

Klart for Tydalsfestival

FESTIVALSJEFEN: Ann Louise Waagan ønsker velkommen til Tydalsfestivalen 2019. Foto: Marthe R Græsli

Etter hektisk arbeid de siste dagene, er det nå klart for Tydalsfestivalen fredag og lørdag. Campingen er for lengst utsolgt, men det finnes ledige helgepass og dagsbilletter til både fredag og lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga arrangeres Tydalsfestivalen på Stugguvoldmoen, og her blir det både god og variert musikk.

Rigging av området

Det har vært hektisk virksomhet med rigging den siste uka, og området begynner nå å ta form som et festivalområde.
Tydalsfestivalen er et av de større arrangementene som arrangeres på sommerhalvåret i Tydal, og det kreves mange frivillige både før og under helga.

RIGGING: Hektisk aktivitet på hele området den siste uka. Foto: Nils Otto Huseby

LAVVO: Den store serveringslavvoen på plass. Foto: Nils Otto Huseby

Variert program

Fredag starter programmet fra scenen kl 19 med Hans Rotmo – Vømmølbasen og Porcelen Band. Deretter følger Staut og Sondre Justad.
Lørdagens familieforestilling begynner kl 12.00 og er gratis for alle. Her kommer Rasmus og Verdens beste band, Improoperatørene og elever fra kulturskolene i Selbu og Tydal. Familieforestillingen varer fra til kl 15.

Lørdagens program forsetter fra scenen med Temporary klokka 19.00. Så følger Vazelina Bilopphøggers, D.D.E., og Staysmann og Lazz.
Mellom sceneshow fredag og lørdag spiller Melody Market i teltet.

Det er med andre ord mye å glede seg til, og festivalleder Ann Louise Waagan anbefaler alle å få med seg de ulike artistene.

SERVERINGSTELTET: Også det store serveringsteltet klargjøres. Her spiller Melody Marked begge kvelder. Foto: Nils Otto Huseby

Fortsatt ledige billetter

Campingen er utsolgt for lenge siden, men det finnes ledige helgepass og dagsbilletter til både fredag og lørdag. Værmeldingen, folket og festivalleder spår i hvert fall en stemningsfull og fin helg på Stugguvoldmoen.

Hør intervju med festivalsjef Ann Louise Waagan

SCENE: Også denne gang er det Bright som har ansvaret for scenerigg, lyd og lys. Foto: Nils Otto Huseby

STORT FORMAT: Det er mye som skal på plass før Hans Rotmo går på scenen som første artist fredag kveld. Foto: Nils Otto Huseby

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...