Nea Radio

Klart for ny Storhelg i Hovet

Holtålen kommune gjentar suksessen for tredje gang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding skriver Holtålen kommune at en av høstens mer spennende møteplasser blir Hovet i Ålen. Helga 4.-6. oktober gjentas suksessen Storhelg i Hovet for tredje gang.

– Målet er å lokke fram alt det positive og spennende Holtålen har å by på. Men får å lykkes med det, er vi avhengig av et godt samspill med hele lokalsamfunnet. Derfor går vi ut allerede nå, og vi ber næringslivsaktører samt lag og foreninger som vil være med om å begynne å starte planlegginga.

Vi ønsker også innspill fra innbyggerne til innhold i programmet, sier enhetsleder for næring og kultur i Holtålen, Olve Morken.

Foredragsholdere

– Nytt av året er at vi i løpet av helga presenterer en rekke intressante foredragsholdere rettet mot flere aldersgrupper. Sammen med lokalt næringsliv, lag og organisasjoner vil foreleserne gjøre Hovet til en svært spennende arena denne helga, sier Morken videre.
Initiativet til arrangementet kommer fra politiskt hold etter inspill fra det lokale næringslivet.

– Holtålen trenger en arena der vi får presentert det lokalsamfunnet har å tilby. Det skjer mye i Holtålen, og det er mange aktører som står bak svært mye positivt. Det er viktig at vi synliggjør dette. Satsingen på Storhelg i Hovet gir god energi og skaper en viktig møteplass for trivsel og framdrift i hele kommuen. Det sier daglig leder ved Bergstaden Bygg AS, Magnus Jensås. Han er en av dem som har ivret for en ny storhelg denne høsten.

Ny film om hendelser

Da storhelga ble arrangert i 2016, var et av trekkplastrene filmen «Hendelser i Holtålen». Arrangøren ønsker å videreføre dette konseptet og går nå bredt ut for å innhente film- og videoopptak fra ulike hendelser som kan ha offentlig interesse. Kommunen tar kostnaden med digitalisering av eldre opptak som kan være aktuelle å bruke i filmen.

– Har du en film eller en video som andre kan ha glede av å se, vil vi gjerne at du tar kontakt i løpet av mai, sier Morken.
I 2016 hadde Storhelg i Hovet i overkant av 2000 besøkende i løpet av to dager. Kommunen mener denne helga bør være interessant for alle innbyggerne i kommunen, hytte- og fritidsboligeiere, studenter og utflyttede holtålinger.

Hyttefolkets kveld

– Storhelg i Hovet gir en svært god mulighet for alle som deltar på stand til å nå ut til et stort publikum. I år starter vi allerede fredag der kvelden er satt av til hytte- og fritidsboligeiere bosatt utenfor kommunen. Dette er en viktig målgruppe for oss. Da står informasjon, mingling og mat på programmet, sier Morken.

Han sier videre at når messehallen stenger lørdag kveld, åpner messepuben der det blir både bevertning og trubadur. I tillegg blir det underholdning i Rallaren.

– Vi tror at denne møteplassen er viktig både som indremedisin for våre innbyggere, og som kunnskaps- og informasjonskanal til et bedt publikum. Vi har et stort mangfold av bedrifter, lag og foreninger i kommunen. Alle disse blir godt synlig denne helga, lover Olve Morken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...