Nea Radio

Klart for Kulturvukku

Fra venstre: Enhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune Olve Morken, kulturarbeider Dag Bårdstu og bibliotekar Mari Aas. Foto: Per Magne Moan

Storfest, lemse, yoga og kulturpris.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag kveld starter årets Kulturvukku i Ålen.

Høydepunktet for mange er den store kulturkvelden i Hovet torsdag med blant annet utdeling av kommunens kulturpris og kulturstipend. Som vanlig er det hemmelig hvem som mottar prisene.

Ellers så skal Anders Grøtådal og bestemor Angerd Gildseth lære bort kunsten å steke lemse, Berit Indset har yogatime, der kommunens karer er spesielt inviterte og Kaffekråa arrangerer musikkquiz med påfølgende pubaften der det forholdsvis nye bluesbandet Killing Valley Groove Company spiller.

Enhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune, Olve Morken, sier at man forsøker å spre arrangement i kulturvukku på flere steder i kommunen. Tirsdag er det et arrangement i Aunegrenda grendehus, der blant annet Haltdalen mannskor og Haltdalen musikkorps deltar. Der tjuvstarter man også neste års 300-årsmarkering av Armfeldts herjinger i kommunen, med et foredrag.

Se hele programmet for uka lenger ned på siden

Hør intervju med enhetsleder for næring og kultur i Holtålen kommune, Olve Morken, kulturarbeider Dag Bårdstu og bibliotekar Mari Aas her:

Lørdag 4. november – Hovet

Fest med Vassendgutane kl. 21.00.

Søndag 5. november – kino i Hovet

Kl. 18.00 Karsten og Petra lager teater

Kl. 20.00 Thor: Ragnarok

Mandag 6. november kl. 17 – 18, Yoga i Hovet

Yoga med Berit Indset. Deltakeravgift; 50 kr.

Påmelding per e-post til epost@holtalen.kommune.no eller melding til facebooksida for Kulturvukku.

Tirsdag 7. november kl. 19, kulturarrangement i Aunegrenda grendehus

Deltagere; Haltdalen mannskor, Haltdalen musikkorps, Armfeldt foredrag ved Frode Lindgjerdet og korinnslag fra kulturskolen.

Salg av forfriskninger. Inngang; 50 kr.

Onsdag 8. november kl. 19.30 – Jens Kvernmo kommer til Hovet

Friluftsmannen og «tv-kjendisen», Jens Kvernmo, kommer til Hovet med sitt spennende foredrag. Salg av forfriskninger. Inngang: 150 kr.

Torsdag 9. november – kulturkveld med prisutdelinger i Hovet kl. 19.00

Utdeling av Holtålen kommunes kulturpris og kulturstipend.

Medvirkende: Jørgen Nyrønning og Dag Bårdstu, Arnfinn Strømmevold, Ålen musikkorps, Kåseri ved Sigmund Hov Moen, bandet DAB, Maren og Marit Kirkhus og ballett fra kulturskolen.

Salg av forfriskninger. Inngang: Voksne 100 kr. Barn u. 18 år gratis.

Fredag 10. november – Quiz og pub på Kaffekråa kl. 19.30

Quiz, med innlagte musikkinnslag som utgangspunkt for spørsmål. Pubaften med live band; Killing Valley Groove Company. Muligheter for å kjøpe seg Amerikansk buffet. Alle rettigheter. Inngang: 150 kr.

Begrenset med plasser – påmelding til Kaffekråa.

Lørdag 11. november

Kl.11.00; Hakkebakkeskogenfest på Biblioteket for barn opp til 4. klasse. Sang og høytlesning ved Kirsti Sæter, ansiktsmaling m.m. Kle deg gjerne ut som et av dyrene i hakkebakkeskogen eller noe annet.

Gratis inngang.

Kl. 12.00; Lemsebakingkurs på kjøkkenet i Hov skole med Anders Grøtådal og Angerd Gildseth. 10 plasser. Avgift; 200 kr inkl. bakevarer.

Påmelding til Anna Eidet på følgende e-post adresse; anna.eidet@holtalen.kommune.no – Førstemann til mølla.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...