Nea Radio

Yngres cup i Verket

Klart for håndballhelg på Røros

CUPLEDER: Samareh Granqvist er klar til å ta i mot 117 håndballag til cuphelg på Røros.

Cupleder Samareh Granqvist er klar til å ta imot 117 håndballag fra Elverum i sør til Steinkjer i nord. Det er duket for storhelg i Verket på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Bare noen timer før det braker løs er det fortsatt hvilepuls på cupleder Samareh Granqvist fra håndballgruppa på Røros. Det er kontroll på det meste, så nå mangler det bare glade håndballbarn til å fylle Verket.

117 håndballag

1500 personer vil i løpet av helga være innom og 117 håndballag i fra alderen ni til seksten år er påmeldt til cupen. At det vil bli liv og røre er det ingen tvil om.

- Det er ekte idrettsglede vi ser under denne helga. Med hoing, jubel og heiende barn er vi klar for å legge til rette for en sosial og hyggelig cuphelg her på Røros, forteller Granqvist.

Økonomisk viktig

Yngrescup betyr mye for håndballgruppa på Røros. Den bærer mye av det økonomiske ansvaret det er å ha en aktiv håndballgruppe og det gjør til at klubben kan både jobbe med spillerutvikling, men også kunne senke idrettsavgifta slik at det vil være overkommelig for flere å bli med på håndball.

270 dugnadsvakter

Det legges ned mange timer med dugnad for å få dette til og i løpet av helga er over 270 vakter som skal fylles.

-Denne dugnadsinnsatsen som legges ned i løpet av helga er uvurderlig for cupen. Mange foreldre og besteforeldre tar på seg både to og tre vakter hver og det er bare å bukke og takke. Jeg er enormt takknemlig for den innsatsen som legges ned, sier cupleder Samareh Granqvist.

Ønsker du å følge helgas håndballkamper så kan du følge det via Nea Radios hjemmeside hvor to av håndballbanene streames i samarbeid med Fjell-TV.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...