ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Yngres cup i Verket

Klart for håndballhelg på Røros

CUPLEDER: Samareh Granqvist er klar til å ta i mot 117 håndballag til cuphelg på Røros.

Cupleder Samareh Granqvist er klar til å ta imot 117 håndballag fra Elverum i sør til Steinkjer i nord. Det er duket for storhelg i Verket på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Bare noen timer før det braker løs er det fortsatt hvilepuls på cupleder Samareh Granqvist fra håndballgruppa på Røros. Det er kontroll på det meste, så nå mangler det bare glade håndballbarn til å fylle Verket.

117 håndballag

1500 personer vil i løpet av helga være innom og 117 håndballag i fra alderen ni til seksten år er påmeldt til cupen. At det vil bli liv og røre er det ingen tvil om.

- Det er ekte idrettsglede vi ser under denne helga. Med hoing, jubel og heiende barn er vi klar for å legge til rette for en sosial og hyggelig cuphelg her på Røros, forteller Granqvist.

Økonomisk viktig

Yngrescup betyr mye for håndballgruppa på Røros. Den bærer mye av det økonomiske ansvaret det er å ha en aktiv håndballgruppe og det gjør til at klubben kan både jobbe med spillerutvikling, men også kunne senke idrettsavgifta slik at det vil være overkommelig for flere å bli med på håndball.

270 dugnadsvakter

Det legges ned mange timer med dugnad for å få dette til og i løpet av helga er over 270 vakter som skal fylles.

-Denne dugnadsinnsatsen som legges ned i løpet av helga er uvurderlig for cupen. Mange foreldre og besteforeldre tar på seg både to og tre vakter hver og det er bare å bukke og takke. Jeg er enormt takknemlig for den innsatsen som legges ned, sier cupleder Samareh Granqvist.

Ønsker du å følge helgas håndballkamper så kan du følge det via Nea Radios hjemmeside hvor to av håndballbanene streames i samarbeid med Fjell-TV.

ANNONSE