Nea Radio

Nea Radio

Klart for folkefest i Vika

Rekord: Rekordmange skiløpere deltar i Hommelvik Grand Prix i år, lover rennleder Jens N Jensen. Foto: Anne Gundersen

Lørdag er alt klart for Hommelvik Grand Prix. Det eneste rennleder Jens N. Jensen bekymrer seg for er været.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag strømmer både unge håpefulle og de helt store skistjernene til Hommelvik. Da arrangeres nemlig rulleskirennet Hommelvik Grand Prix, en happening som har utviklet seg til å bli et trekkplaster for skiløpere.

– Vi har rekordmange deltakere i seniorklassene i år, sier rennleder Jens N. Jensen.

– Hele 109 løpere vil gå løypa fra Hommelvik Sjøside til målgangen i Mostadmark, og dette er flere enn noen gang før, sier han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Helikopeter

I år vil man kunne følge rennet på storskjerm, både i Mostadmark og ved Hommelvik Sjøside.

– Vi har gjort dette før men hatt litt problemer med kommunikasjonen med Mostadmark. I år tror vi imidlertid dette er løst, sier Jensen og forteller videre at et helikopter samt to motorsykler skal filme det hele.

Folkefest

Arrangementet har utviklet seg til å bli den reneste folkefest.

– I fjor var det 2500 mennesker som kom til Hommelvik Sjøside for å overvære begivenheten. I tillegg er det massevis av folk som står langs løypa til Mostadmark og disse finner gjerne på de utroligste ting, smiler rennlederen.

– I år håper vi på enda flere og at værgudene er med oss.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...