Nea Radio

Hovet:

Klart for Best Of Revy

Foto: Per Magne Moan

Lørdag kveld skal regionens beste revynummer kåres igjen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.02.2020 kl 14:41

Knapt var applausen stilnet etter den lokale UKM-en fredag kveld, så var forberedelsene til lørdagens The Best Of Revy In Fjellregionen i gang i Hovet.

PÅ AN IGJEN: Som for to år siden, er Arne Drøyvollsmo konferansier. Foto: Per Magne Moan

Som for to år siden er det Hessdalen Samfunnshus som er arrangør og da Nea Radio stakk innom Hovet for en prat lørdag formiddag, var det stor aktivitet på mange bauger og kanter.

Haltdalen UL er klare. Fra venstre: Sara Aafarli, Solveig Bollingmo Svardal, Kristian Bremset og Anders Grøtådal. Foto: Per Magne Moan

De første revylagene hadde allerede kommet og var blitt anvist øvingsrom, bandet var i ferd med å installere seg og lyd- og lysteknikerne var i gang med å rigge til den svære scenen.

Hele grenda

I tillegg var så og si hele Hessdalen utkalt til dugnad og stod på for at alt skal være klart til det hele starter kl 19.00.

Det er solgt godt over 300 billetter så langt, og Marius Hegseth fra arrangøren sier at billettsalget fortsetter, både på Hoopla og på døra. Han sier han blir fornøyd om 500 personer kommer innom i løpet av kvelden.

BL UNION: Bandet rigger seg til. Fra venstre lydmann Tore Meli, Ola Kjerrengvoll, Mattis Rønning, Ketil Hage og Tommy Holden.

Programmet

Det er ni innslag før pause og ni etter. Deltagere fra Tydal, Trondheim, Budal, Haltdalen. Dalsbygda, Russerevyen på Røros, Ea-Gjengen, UKM og Hessdalen er med.

I tillegg vil det kommen noen overraskelser, i følge arrangøren.

Nea Radio fikk audiens for en liten prat med Initiativtager Anders Hegseth og leder i Hessdalen samfunnshus, Marius Hegseth:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...