Nea Radio

Klar med terningene

Kastemester: Yatsy-general Odd Petter Haugseth er klar for årets utgave av Hell Open. Foto: Anne Gundersen

Hell Open arrangeres for 11. gang i år og Yatzy-general, Odd Petter Haugseth, er nok en gang klar for årets høydepunkt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Da barna sluttet med idrett, befant en gjeng fedre seg i den situasjonen at de trengte noe å finne på.

– Da fikk vi den helt meningsløst gode ideen at å arrangere en Yatzy-turnering, det måtte være tingen, sier leder for Hell Open International Yatzy Tournament, Odd Petter Haugseth.

– Vi hadde aldri i verden trodd at dette kom til å bli et årlig evenement!

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Det er 11. gang turneringen arrangeres og den gangen stilte 65 deltakere til start. I år skal 115 personer kjempe om heder og ære i MC-lokalet på Frigården i Stjørdal

– Det er ikke så mye nytt av året, forteller Yatzy-generalen.

– Komiteen har finere skjorter enn i fjor, ellers blir det meste ved det samme, både når det gjelder premier og spilleregler.

Superfinale

I fjor feiret turneringen 10-årsjubileum og i den forbindelse ble det arrangert en superfinale på Torgkvartalet, hvor deltakerne var lokale dignitærer.

– Vinner ble ordfører i Stjørdal, Ivar Vigdenes og han er utfordret til å gjenta bragden i år, sier Odd Petter. Han forsikrer at selv om de enda avventer et endelig svar fra ordføreren, så har en rekke andre lokale prominenser takket ja til å samles rundt nervøs fløyel for å begeistre publikum.

Sosialt

I følge Odd Petter Haugseth, er det, på tross av at heder og ære er involvert, det sosiale som er det viktigste under Hell Open International Yatzy Tournament.

– Det er mange av de samme som deltar år etter år og det forteller oss at de har det artig. Vi hører stadig at det å sitte hjemme framfor TV´n er noe man gjør nok av resten av året. Det er en enkel avgjørelse å tilbringe en fredagskveld med terninger i hånda, eller for den del som publikum, sammen med oss, avslutter Odd Petter Haugseth.

Hell Open International Yatze Tournament arrangeres fredag 25. januar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...