Nea Radio

Klar for VM

KLAR FOR VM: Erik Røen løfter for medalje i Canada. Foto: Per Magne Moan

Erik Røen satser på medalje i Canada.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag setter Erik Røen fra Hessdalen seg på flyet til Canada for og forhåpentligvis prestere sine tyngste løft noen sinne. Går det som han håper og tror så vil det resultere i VM-medalje.

Årets VM i utstyrsfritt styrkeløft for alle klasser går fra 6. til 17. juni i Calgary, Canada. Norge stiller med til sammen 21 løftere, og en av dem den råsterke hessdalingen, som fremdeles konkurrerer i juniorklassen.

Ikke sterk nok for gull - ennå

Erik som løfter i klasse 120+, mener selv han er blant de tre-fire beste i klassen og sier at alt over bronse må ses på som bonus. På spørsmål om han går for gull, så svarer han at til det er i alle fall et par av konkurrentene for sterke.

Røen skal løfte fra klokken 22.00 norsk tid tirsdag kveld og du kan følge ham på live stream her.

Saken fortsetter under bildet

RÅSTERK HESSDALING: Erik Røen mener selv han er blant de tre-fire sterkeste i verden i sin vektklasse. Foto: Per Magne Moan

Norgesmester

Nea Radio fikk en prat med Erik like før han satte kursen vestover, og det var en opplagt og godt trent styrkeløfter vi traff. Han er sterkere enn noen gang - noe også resultater fra ulike stevner viser. Så sent som i slutten av april så ble han norgesmester på et stevne der han satte hele fem nye norske rekorder.

Hør intervju med Erik her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...