Nea Radio

Klæbu stakk av med to seire i Bergstadcupen

Klæbu jenter 14 vant 9-2 i finalen mot Selbu, etter å ha slått Røros 9-1 i semifinalen. Foto: Anne Luksengård Mjelva, Røros IL

Daglig leder i Røros idrettslag, Anne Luksengård Mjelva, oppsummerer helga som har gått.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Helga har vært litt kald og veldig fin. Det har vært mye idrettsglede, mye god mat og mye godt humør, sier leder i Røros idrettslag, Anne Luksengård Mjelva.

Omlag tusen barn fordelt på 130 lag har brukt helga på å spille fotball under Bergstadcup på Røros. Det ble spilt sluttspill i 13- og 14-årsklassene, og Klæbu stakk av med seieren i to av finalene.

– I 13-årsklassen jenter gikk Klæbu av med seieren, 6-0 over Follebu/Gausdal. I gutter 13-klassen vant Byneset 6-3 over Flatås IL, forteller Luksengård Mjelva.

– I 14-årsklassen for jenter var det også Klæbu som stakk av med seieren, 9-2 mot Selbu, og så ble det 3-2 mellom Skaun og Sjetne i gutteklassen.

Luksengård Mjelva vil ellers ikke trekke frem noen spesielle sportslige prestasjoner.

– Det er helt klart forskjellig nivå på barna som spiller, men jeg synes det er viktigere å se på gleden de har av å spille fotball og gleden de har av å få være med på et sånt arrangement, enn å se på prestasjoner.

På spørsmål om utenomsportslige prestasjoner har hun derimot mye å trekke frem.

– De som har stått på å jobbe for at denne cupen blir noe av, alle frivillige både før og under cup, det er gode prestasjoner. Det er vel over tusen dugnadstimer som er lagt ned i denne cupen, så alle som har vært med fortjener en stor pokal.

Hør intervjuet med idrettslederen her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...