Nea Radio

Natten med de merkelige hendelsene:

Kjørte gravemaskin og bil som tilhørte hjemmetjenesten

Gravemaskinen som ble brukt til bilberging. Foto: Ole Jørgen Kjellmark

Politiet mener nå å ha fått dannet seg et bilde av hva som skjedde natt til lørdag i Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2020 kl 00:24

Det hele skal ha startet på parkeringsplassen utenfor Europris, hvor den antatte mannen skal ha kommet med en bil som ikke var hans. Der skal vedkommende ha kjørt inn i en dør.

Deretter skal kjøreturen ha gått gjennom et boligfelt, hvor mannen plutselig svingte til siden og rett inn i en hage, men det stoppet ikke der. For mannen kjørte igjennom hagen, ut på den andre siden, over hovedveien og rett ned i en grøft. Da skal mannen ha tatt bergingsaksjonen i egne hender, for like ved sto gravemaskinen. Mannen skal ha startet den, kjørt igjennom hagen, videre ut på hovedveien for å dra opp bilen som sto i grøfta. Bilen ble dratt opp, mannen kjørte av sted i bilen mens gravemaskinen ble stående å sperre veien.

Bil nummer to

Politibetjent Håkon Steen sier til Adressa at mannen det dreier seg om etter hvert skal ha kommet over en bil tilhørende hjemmetjenesten. Denne bilen sto med nøklene i, så manne skal ha byttet bil på dette tidspunktet, men etter en stund var bilen fra hjemmetjenesten kommet til rette igjen. Da var den parkert tett opp mot den vrakede bilen og mannen skal ha forduftet til fots.

Politiet mener kun en mann var involvert i hendelsene.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...