ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Natten med de merkelige hendelsene:

Kjørte gravemaskin og bil som tilhørte hjemmetjenesten

Gravemaskinen som ble brukt til bilberging. Foto: Ole Jørgen Kjellmark

Politiet mener nå å ha fått dannet seg et bilde av hva som skjedde natt til lørdag i Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2020 kl 00:24

ANNONSE
Annonse

Det hele skal ha startet på parkeringsplassen utenfor Europris, hvor den antatte mannen skal ha kommet med en bil som ikke var hans. Der skal vedkommende ha kjørt inn i en dør.

Deretter skal kjøreturen ha gått gjennom et boligfelt, hvor mannen plutselig svingte til siden og rett inn i en hage, men det stoppet ikke der. For mannen kjørte igjennom hagen, ut på den andre siden, over hovedveien og rett ned i en grøft. Da skal mannen ha tatt bergingsaksjonen i egne hender, for like ved sto gravemaskinen. Mannen skal ha startet den, kjørt igjennom hagen, videre ut på hovedveien for å dra opp bilen som sto i grøfta. Bilen ble dratt opp, mannen kjørte av sted i bilen mens gravemaskinen ble stående å sperre veien.

Bil nummer to

Politibetjent Håkon Steen sier til Adressa at mannen det dreier seg om etter hvert skal ha kommet over en bil tilhørende hjemmetjenesten. Denne bilen sto med nøklene i, så manne skal ha byttet bil på dette tidspunktet, men etter en stund var bilen fra hjemmetjenesten kommet til rette igjen. Da var den parkert tett opp mot den vrakede bilen og mannen skal ha forduftet til fots.

Politiet mener kun en mann var involvert i hendelsene.

Nøkkelord

ANNONSE