Nea Radio

Stjørdals-Blink - KFUM (4-1):

Blink herjet med gnistrende offensivt spill

Mats Lillebo sendte Blink i en tidlig ledelse. Foto: Arkiv/Henrik Einangshaug

Stjørdals-Blink knuste Oslo-laget.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2020 kl 21:20

KFUM Oslo sto på motsatt banehalvdel på MUS Stadion Sandskogan fredag kveld. Frenderup var fortsatt syk og sto over oppgjøret. Johansson fikk derfor flere minutter mellom stengene for Blink. Svensken var på ukas lag i ligaen forrige runde, til tross for tre innslupne på Fosshaugane Campus. Han gjorde en solid opptreden også denne kvelden.

Drømmeåpning
Etter tre minutter sendte toppscorer Mats Lillebo hjemmelaget i føringa. Et nydelig legg fra Augdal ble perfekt satt fra syv meters hold av den hete eksekutøren. Åpninga har i det hele tatt vært svært åpen på Stjørdal. Begge lag så farlige ut offensivt, og i kjent OBOS-stil - noe mer frynsete ut defensivt. Her var det mer i vente.

Doblet etter nydelig spill
En av OBOS-ligaens store kometer doblet hjemmelagets ledelse etter 32 minutter. En nydelig langball fra Fiske sendte Rødahl gjennom KFUMs forsvarsledd. Alene med keeper fra skrått hold sendte han ballen på nydelig vis til midtbanekollega Kartum, som noterte seg for årets sjette scoring. Effektiv sambaball i lengderetning.

Sambaomgang
Ti minutter senere scoret Lillebo like så godt hans ellevte mål for sesongen. Han fikk en pasning fra Rødahl, dro seg inn fra kanten og duret et skudd i lengste fra 18 meter. Skatvalingen måtte gå målløs av banen i Sogndal, men denne kvelden var han nok en gang i det ustoppelige hjørnet. Elleve kasser på tolv kamper fra start må være godkjent.

Fortsatte overkjørselen
I andre halvdel fortsatte hjemmelaget de gode offensive kombinasjonene. Augdal, Rødahl og Kartum var strålende også i periodene hvor laget måtte spille et mer etablert angrepsspill. Sistnevnte noterte seg for en aldeles nydelig assist da han spilte Stokke gjennom på blank etter 78 minutter. Venstrekanten var trygg alene med Skjærstein i KFUM-buret og sendte Blink opp i 4-0. De offensive kombinasjonene var nydelige å se på.

Et par minutter før slutten av ordinær tid reduserte KFUM til 4-1 ved Sigurdsen. Et lite skår i gleden var det nok at de ikke klarte å holde nullen, men alt i alt var dette en ekstremt god kollektiv prestasjon. Blink er nå oppe på kvalikplass.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...