Nea Radio

Kjøkkentjeneste i 25 år

KJØKKENSJEFEN: Nanna Mylius er en av ildsjelene bak Ålentreffen. Foto: Per Magne Moan

Nanna Mylius har vært med på dugnad under Ålentreffen siden starten.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2019 kl 02:46

Ålentreffen er Ålen Helsesportslag sitt årlige arrangement og samler bocciaspillere fra hele landet.

Stevnet pleier å foregå i månedsskifte juni/juli og i helga er det jubileum. 25 år har Ålentreffen brakt spillere med ulik funksjonshemming sammen. I tillegg konkurrerer også funksjonsfriske spillere, så dette er en av svært få idretter der alle disse gruppene kan spille sammen.

Ildsjel

Ålentreffen er et stort stevne og arrangørklubben er helt avhengige av mange frivillige for at alt skal kunne la seg gjennomføre- Og som i mange andre sammenhenger er det også her ildsjeler som stiller opp hver gang det er behov for et tak.

Nanna Mylius er en av disse. Hun har hatt kjøkkentjeneste hver eneste gang Ålentreffen har blitt arrangert, og de siste årene har hun også vært kjøkkensjef.

Hun sier det er gleden spillerne viser, som er den store motivasjonsfaktoren for at hun stiller opp år etter år.

Stor glede

– Dette er et veldig viktig arrangement. Vi snakker om ei gruppe som ikke har så mange andre tilbud, og når du ser den gleden de viser når de spiller, med dans og hoiing, da er det artig, sier hun.

Hør intervju med Nanna her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...