Nea Radio

Kjernen: - Bjørnebye må gå

KJERNEN mener RBKs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye (t.v.) må gå. Arkivfoto. Foto: Jøte Toftaker, NRK

På hjemmesida si skriver RBKs supporterklubb Kjernen at de mener sportslig leder Stig Inge Bjørnebye ikke kan få fortsette i jobben.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Kjernen er tydeligvis lei av det som skjer i klubben for tida. Manglende sportslig suksess i serien, et pinlig tap i cupen og sviktende publikumsinteresse på Lerkendal får supporterklubben til å slå i bordet. I en artikkel på hjemmesida si gir de nå klar beskjed om at de ønsker at Stig Inge Bjørnebye skal forlate Brakka.

– Det lukter vondt i kongeriket Rosenborg for tiden. Og ikke er det så lett å finne ut hvor lukten kommer fra heller, men noe av eimen kommer i alle fall fra sportslig leders kontor. Det stinker av hvordan Bjørnebye har utøvd jobben sin, heter det i den krasse kommentaren på Kjernen.com.

- Det stinker av hvordan Bjørnebye har utøvd jobben sin. Vi antar det må være morsomt å være i en jobb hvor man kan leke seg med penger. Men når det viser seg at leken ikke bærer frukter, må man faktisk ta sin hatt og gå ut døra, skriver Kjernen.

Til VG sier Bjørnebye at han ikke har noen kommentar til artikkelen.

Koteng får også sitt

Også styrelederen får sitt: - Koteng, du må slutte å snakke med media. Og ja, vi støttet deg i sparkingen av Kåre, og mener fortsatt at det var korrekt, men som styreleder er du ansvarlig for alt som har skjedd siden den gang også. Du er på valg om noen måneder, og du har tid til å rydde opp. Men hold deg unna media eller ta jevnlige lange samtaler med for eksempel Nils Heldal, skriver styret i Kjernen.

Styreleder Ivar Koteng sier til NRK at han ikke har lest uttalelsen og at han heller ikke akter å kommentere den.

Mini uenig

– I mine øyne er det feil å ta Stig Inge Bjørnebye for dette, sier Jahn Ivar "Mini" Jakobsen til Adressa.no. - Det er treneren som har det siste ordet når det kommer til det sportslige i Rosenborg. Stig Inge er selvfølgelig en del av det som har vært vist på Lerkendal, også de årene der de tok syv av åtte titler. Men jeg ser ikke at Rosenborg kommer til å bli forandret om han forsvinner. Situasjonen er ikke Bjørnebyes skyld, sier Mini til avisa.

Kjernen skriver til slutt at de ikke har noen kommentar utover artikkelen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...