Nea Radio

Selbu Egg med gårdsbu

– Kjemperespons

Selbu Egg sin gårdsbu i Selbu sentrum. Foto: Ola Bjerken

Søndag 18. oktober åpnet Selbu Egg gårdsbu i Selbu sentrum.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Det har vært en veldig fin lærerik prosess der vi har vært i kontakt med mange forskjellige leverandører av blant annet grønnsaker og ferdigretter. Så nå har vi endelig fått i gang bua og fått inn varesortimentet, sier Marit Kulset som er en av driverne.

– Har det vært stor pågangen fra kunder?

– Det har vært kjemperespons. Mange som har vært innom bua. Det har gått med mest egg, men noen plukker med seg litt grønnsaker i tillegg. Så respons har vært bra, understreker Kulseth.

Håper på hyttefolket

Tidligere satset Selbu Egg på å kjøre ut på bestilling.

– Vi har ikke hatt noe utkjøring på en stund. Vi skal se hvordan gårdsbua gjør det først, men flater interessen blant kundene ut, så vil vi gå tilbake til utkjøring igjen. Gårdsbua er i sentrum, så den er lett tilgjengelig. Samtidig så håper vi at plasseringen resulterer i at flere hytteeiere tar turen innom på tur til eller fra hytta, forteller Kulseth.

– Hvordan ser du for deg at det blir framover

– Det er litt vanskelig å si, men vi håper å kunne få inn litt flere varer i sortimentet og da først fremst kjøtt fra lokale produsenter, avslutter Kulseth.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...