Nea Radio

Stjørdal

Kjemper om å bli Miss Norway 2021

Nicole Leyton fra Stjørdal er deltaker i Miss Norway 2021. Foto: Baard Danielsen

Nicole Leyton fra Stjørdal er plukket ut som deltager i årets konkurranse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

20 jenter kjemper nå om å representere Norge i den internasjonale finalen, Miss Universe. Mot helgen skal semifinalistene plukkes ut. Stjørdalsjenta, Nicole Leyton, er en av de håpefulle deltakerne.

Ikke for alle

Ikke alle kan melde seg på konkurransen, deltakerne på oppfylle strenge kriterier for å være med. I følge nettsiden til Miss Norway er kriteriene for å delta følgende:

- Deltageren må ha fylt 18 og ikke ha fylt 28 år den 1. januar det året hun konkurrerer om tittelen

- Deltageren kan ikke ha vært gift eller være gift

- Deltageren kan ikke ha barn

- Være norsk statsborger

Mye jobb

For å ha en sjanse til å vinne må deltagerne sanke aktivitetspoeng, og disse kan de tjene ved å få oppdrag som modell eller Miss Norway-representant, medieoppslag, skaffe sponsorer, veldedighetsarbeid og blogging. Dette gjør at deltagerne selv kan påvirke hvor mange poeng de tar med seg mot en eventuell finale, og derfor kan det også bli en del jobb for å oppnå høyest mulig poengsum.

Bor i New York

Leyton studerer moteledelse i New York til daglig, men da pandemien traff var hun rask med å komme seg hjem til Norge.

- Jeg følte jeg måtte forte meg hjem, sier hun.

Kontrasten fra New York til Stjørdal er stor, skal vi tro Nicole.

- Det er stor forskjell, men det får meg til å sette enda mer pris på Stjørdal etter at jeg har vært borte.

Pandemien begrenser aktivitetene

- Det er jo litt begrensninger, for eksempel var jeg på Frivilligsentralen her på Stjørdal da kunne vi være maks fem inne der, mens før har det alltid vært sånn at det kunne samles flere der. Da var det litt begrenset med aktiviteter enn hva det vanligvis ville vært, sier hun.

Alle deltakerne må gjennom forskjellige kurs, og da er det naturligvis vanskelig å få gjennomført det fysisk grunnet smittevernregler. Men, det finnes en løsning på det også.

- Alle kursene gjennom Miss Norway har vært via nett, sier Leyton.

Finale

Konkurransen er lang, og finalen arrangeres ikke før 13.-14. august.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...