Nea Radio

Kjemper for grunnskoleteamet

Kjemper: Opposisjonen, med SVs Anja Ristad i spissen, gir ikke opp kampen for å bevare grunnskoleteamet i Stjørdal kommune. Foto: Anne Gundersen

I forrige uke vedtok Stjørdal kommunestyre å kutte grunnskoleteamet i budsjettet. Opposisjonen, med Anja Ristad (SV) i spissen, gir imidlertid ikke opp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi har besluttet å kutte denne posten i budsjettet, sier ordfører Ivar Vigdenes.

– Grunnskoleteamet vil imidlertid bli evaluert i løpet av våren slik at vi kan finne ut hvordan vi kan ivareta oppgavene grunnskoleteamet har hatt på en enda bedre måte. Han mener at teamet ikke har fungert optimalt.

– Det har fungert godt på enkelte områder, mens i andre tilfeller har det ikke fungert optimalt. Det er dette vi nå skal se på, sier Vigdenes.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Vellykket

SVs Anja Ristad gir ikke opp kampen for å redde grunnskoleteamet.

– Dette er et tiltak som har vært svært vellykket, mener hun.

– Vi ser at det å ha et overordnet organ som kan hjelpe elever og deres familier med å finne frem til de rette tiltakene for å gjøre skolegangen lettere for den som sliter, har vært utrolig nyttig. Hun mener at mange som faktisk møter opp på skolen i dag, i enkelte tilfeller ikke ville ha klart dette.

– Vi sliter med store tall når det gjelder for eksempel skolevegring og dette er et av områdene grunnskoleteamet tar tak i.

Støtte

Ristad forteller at hun aldri har opplevd flere henvendelser fra folk enn i denne saken i løpet av sin politiske karriere.

– Jeg har sett en voldsom pågang, både i sosiale meda og privat, noe som helt klart viser at denne saken engasjerer. Det forteller meg at dette virkelig er noe å kjempe for, så vi gir ikke opp, sier hun.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...