Nea Radio

Nea Radio

Kjellmark kjøper

KJELLMARK KJØPER: Trond Ole Schjølberg, daglig leder i Johan Kjellmark AS (til venstre) og Helge Størholen i Størholen Entreprenør AS. Foto: Privat

Entreprenørfirmaet Johan Kjellmark AS på Røros styrker seg i Nord Østerdalen. Kjøper Støholen Entreprenør AS på Tynset.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Dette vil gi oss et bredere spekter av tjenester i et større geografisk område. Det vil gjøre oss sterkere og bedre rustet i en konkurranseutsatt bransje, og sikre arbeidsplasser og forhåpentligvis skape nye, sier Trond Ole Schjølberg, daglig leder i Johan Kjellmark AS.

Det er nå inngått avtale om salg av 100 prosent av aksjene i Støholen Entreprenør AS til Johan Kjellmark AS. Salget ble klart etter en lengre prosess med ulike samarbeidsformer som utgangspunkt.

- Oppkjøpet er en del av vekststrategien for Kjellmark, og et ønsket salg av familiebedriften Støholen til oss, sier Schjølberg.

Støholen Entreprenør AS er et godt og velkjent familiedrevet firma med lang historie i Nord Østerdalen.

- Vi ønsket å utvikle «Støholen» videre både på Tynset og i Trondheimsregionen, og vi fant mye felles med Kjellmark. Med Kjellmark inn på eiersiden blir vi en del av et større fagmiljø og nettverk. Vi blir sterkere i konkurranse og bedre rustet mot svingninger i markedet, sier Helge Størholen, representant for de tre brødrene Støholen, som inntil dette oppkjøpet har vært eiere av selskapet.

I forbindelse med oppkjøpet vil Støholen Entreprenør AS fremdeles være et eget selskap. De ansatte vil fortsatt ha sin base på Tynset, men jobbe tett sammen med Kjellmark sine ansatte på prosjekter og interne oppgaver. Marked- og arbeidsområde strekker seg nå fra Nord-Østerdalen med Tynset som utgangspunkt, og til Røros og Holtålen. Samtidig styrkes den satsingen Støholen Entreprenør AS allerede har i Trondheimsregionen sammen med Nidarvoll Byggservice, der Kjellmark gikk inn som eier tidligere i år.

- Vi får nå tilgang til en større region og et bredere faglig miljø,. Samtidig blir vi en enda mer attraktiv arbeidsgiver. Og vi trenger stadig dyktige fagfolk, sier Schjølberg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...