Nea Radio

Kjellmark AS vil avlyse anbudskonkurranse

Illustrasjonsbilde Foto: Fotomontasje

Strenge anbudskrav utelukker lokale entreprenører til bygging av Øverhagaen bo helse og velferdssenter på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2018 kl 23:57

Entreprenørfirmaet Johan Kjellmark AS ber om at anbudskonkurransen om nytt bo, helse og velferdssenter på Røros blir avlyst. Daglig leder Trond Schjølberg ber om at den tillyste konkurransen avlyses, og at nye vilkår utarbeides.

Doffin

Onsdag ble det kjent at krav til entreprenører som leverer anbud gjør at Johan Kjellmark, i likhet med alle andre lokale og regionale firma ikke er kvalifisert til å delta. Schølberg mener at slik anbuds-teksten nå er formulert, vil det bare være en håndfull entreprenører som oppfyller kriteriene og ber i et brev om at anbudskonkurransen avlyses.

Det var Rørosnytt som først kom med saken om at anbudskonkurransen var igang på Databasen for offentlige innkjøp; Doffin.

Det er ABAKUS i Rendalen, som står for utlysning av anbudskonkurransen, et firma Røros kommune er medeier i.

Ett av kriteriene som er satt for å være med i anbudskonkurransen er at totalentreprenøren skal ha gjennomført minimum et tilsvarende prosjekt de siste 5 årene - altså et helsebygg på over 8000 m2. Den største entreprenøren i Røros, Johan Kjellmark AS, som har store prosjekt som Rørosmuseet, Storstuggu og badeanlegget ved Røros Hotell, er derfor utelukket fra å delta, skriver Rørosnytt.

Kommunen: – Vi gir svar til avsender

Teknisk sjef i Røros Kommune, Dag Øyen, bekrefter å ha mottatt brevet, men sier i en mail til Nea Radio at kommunen ønsker gi direkte tilsvar til avsender i denne saken.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...