Nea Radio

Korona:

- Kjære Rosenborg-supporter!

RBK: Tove Moe Dyrhaug med hilsen til alle RBK-supportere! Foto: Andreas Reitan

- Kjøre RBK-supporter. Jeg håper det går bra med deg og dine, skriver daglig leder i RBK, Tove Moe Dyrhaug på klubbens hjemmesider.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tove Moe Dyrhaug med oppriktig budskap på RBKs hjemmesider:

Hverdagen er dramatisk endret for alle. Akkurat nå er liv og helse mye viktigere enn fotball.

Krisen vi alle opplever har også påvirket Rosenborg. På onsdag permitterte klubben 39 ansatte. Det var en tung dag som leder for Rosenborg, men akkurat nå har fotballen stoppet opp og flere i klubben har ikke arbeidsoppgaver.

Etter planen skal fotballen starte opp igjen med fellestreninger i april og seriestart i mai. Men det er fremdeles usikkert om det blir realiteten. Vi må være forberedt på ytterligere utsettelser.

Når det er sagt er det ingen tvil om hva et samlet fotball-Norge ønsker: Eliteserien 2020 skal gjennomføres. Vi er i kontinuerlig dialog med Norges Fotballforbund, Norsk Toppfotball og de andre klubbene om hvordan vi skal forholde oss i denne situasjonen.

Vi ber om forståelse for at vi foreløpig ikke har alle svarene på spørsmål fra våre supportere. Straks bildet er klarere og vi har noe mer konkret, lover vi å gå ut med informasjon, spesielt til de som har sesongkort til årets serie.

Men akkurat nå er fotball og terminlista mindre viktig. Det viktigste er at hver og en av oss gjør det vi kan for å unngå spredning av viruset.

Følg rådene fra helsemyndigheter og regjering – det er den mest effektive måten for oss å komme tilbake til normal hverdag.

Jeg gleder meg veldig til vi alle kan samles på Lerkendal igjen.

Inntil da – ta vare på deg selv og på hverandre. Dette klarer vi sammen!

Med vennlig hilsen!

Tove Moe Dyrhaug

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...