Nea Radio

Kick Off i Hovet

INGSSAMLING: Five a side i Hovet. Foto: Per Magne Moan

Ålen styrker laget før sesongen med hele sju hjemvendte spillere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2019 kl 16:49

Lørdag var det treningssamling i Hovet i Ålen. Det var bygdas herrelag i fotball som hadde lagt opp til både treninger og møter i forbindelse med oppstart av en ny sesong i 6. divisjon.

Saken fortsetter under bildet

TRENINGSSAMLING: Oskar Håkensen signerer for moderklubben igjen. Foto: Per Magne Moan

Nytt av året er at laget styrkes med hele sju spillere, som vender tilbake fra lag høyere oppe i divisjonene.

Eivind Dille Andersen og Joakim Storrønning er to av disse. De har de siste sesongene spilt i 4. divisjon, henholdsvis på Røros og Tydal, men har nå begge signert med moderklubben Ålen.

Saken fortsetter under bildet

TRENINGSSAMLING: Mat hører med etter ei hard treningsøkt. Foto: Per Magne Moan

– Det skjer mye bra i Ålen nå som jeg har lyst til å være med på, sier Dille Andersen. Han skryter av ei treningsvillig og stor spillergruppe som yter full trøkk.

Joakim Storrønning er enig med klubbkameraten i at det er et godt miljø i laget. Han kommer fra Tydal og at litt av årsaken til klubbskiftet er at trener Olav Harry Østby ga seg etter fjorårssesongen. Han er usikker på hva som skjer med Tydal og om de i det hele tatt får til å stille lag til årets sesong. Laget rykket ned til 5. divisjon i fjor.

Sigve Morken Lange er en av de yngste på Ålen. Han sier det er svært lærerikt og motiverende å få "hjem" spillere som har vært oppe i høyere divisjoner.

Hør intervju med Eivind, Joakim og Sigve her:

Saken fortsetter under bildet

Fra venstre: Eivind Dille Andersen, Sigve Morken Lange og Joakim Storrønning

Terje Moan er hovedtrener for Ålen. Han er også godt fornøyd med å "få hjem" spillere med erfaring fra høyere nivå. Han sier årets tropp er svært stor med godt over 30 spillere. Det betyr at Ålen stiller med to lag i årets 6. divisjon.

Han vil ikke røpe ambisjoner ut over at de skal spille fotball og ha det bra sammen i gruppa.

Saken fortsetter under bildet

Allerede i morgen søndag kommer den første pekepinnen på hvor laget står. Da er det klart for Selbu Sparebankcup i B. Langseth Arena i Selbu. Litt senere på vinteren deltar Ålen med minst ett lag i Magnar Lundemos Minnecup i Meråker.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...