Nea Radio

Kick-off for Carl Halck

I gang: Komponist Magnus Teigseth Morken, regissør Arnulf Haga og styreleder John Harald Brobak er glad for å være i gang med øving på stykket Carl Halck som i august skal spilles på Karlslyst gård i Hommelvik.

Denne helga har vært kick-off-helg for det dramatiske stykket Carl Halck i Hommelvik, og denne gangen vil musikalen bli mer dramatisk og spennende enn noen gang tidligere, sier regissør Arnulf Haga .

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2018 kl 19:04

Vi har hatt en svært god start denne helga, med et svært motivert og engasjert ensemble. Rollene er utdelt og nå er vi i gang med en musikal som skal bli veldig bra etter hvert, sier en svært engasjert regissør Haga.

Saken fortsetter etter lydklippet

Foto: Sissel Moen

Nye skuespillere på plass

Carl Halck vil i år spilles av Torstein Fosmo, og har tidligere vært spilt av Lars Eggen. Maria Noor kjent fra Hålogaland teater og Sound of Music er med, i tillegg til at enkefru Halck i år spilles av Sigrid Vetleseter Bøe. Vi er også veldig glad for at en ung fremadstormende Hommelviking Pål Andrè Weisethaunet vil være med å bekle en av hovedrollene i stykket, forteller styreleder John Harald Brobak.

Beæret

Styreleder John Harald Brobak er beæret over at selveste Arnulf Haga har tatt på seg oppdraget med å løfte Hommelviks historie fram gjennom dramaet om Carl Halck.

Han er svært positiv til å gjøre vårt produkt til noe større og mektigere enn det har vært tidligere, og da må vi være med på hans tolkning og mulige endringer av dramaturgien, sier Brobak.

Endringer i regien

Rakel Sivertsen har skrevet manuset, og det vil ikke bli endringer i teksten, men endringer i regi har Arnulf Haga mulighet til å påvirke. Blant annet er en ny rolle skrevet inn i teksten, som er dauden som skal krype gjennom tunet for å ta med seg flere på sin vei.

Musikken er skrevet av Magnus Teigseth Morken og Torstein Fosmo, og skal i utgangspunktet beholdes slik den er, men det kan bli enkelte variasjoner innenfor det som allerede er laget for å tilpasses ny regi.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...