Nea Radio

Kevin går for gull!

Fremtidig skikonge? Kevin Bremseth fra Skjelstadmarka går for gull under Barnas ski-NM i gata på Stjørdal. Her er han sammen med en av arrangørene, Håvard Dahlen. Foto: Anne Gundersen

I kveld går startskuddet for NM på ski i Meråker. Nå er det nemlig Barnas ski-NM i Gata på Stjørdal og Kevin, han har planer om å vinne!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Gradestokken viser - 14, men det skremmer ikke de yngste håpefulle i forkant av NM på ski i Meråker neste helg. Kevin Bremseth fra Skjelstadmarka er en av de som skal gå løpet, og han går for gull!

– Jeg er flink, så her har jeg tenkt å vinne, ja, sier Kevin og lover å stille dersom Meråker får tildelt NM på ski igjen når han blir gammel nok. Kulda er ikke noe problem for Kevin.

– Jeg regner med at jeg får varmen i meg når jeg kommer igang, konkluderer han ubekymret.

Stemning: Det var ingenting å si på hverken stemning eller føre under Barnas ski-NM. Foto: Anne Gundersen

Vil slå Levanger

Håvard Dahlen er en av arrangørene av barneskirennet og han forteller at målet var å få 500 unger over startstreken.

– Levanger arrangerte noe tilsvarende og de hadde 400 til start. Nå er det sånn at vi konkurrerer mot en håndballkamp og så er det jo litt kaldt, men vi har håpet. Det er mange som har registrert seg i dag, så vi får krysse fingrene. Stemning blir det uansett, lover han.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Arrangementet er et samarbeid mellom Stjørdals Blink, Skjelstadmark IL, Lånke IL og Varden, forteller Håvard Dahlen.

– Dette er en utrolig fin ramme rundt det vi ser som starten på NM i Meråker og hvem vet, kanskje har vi en framtidig skikonge eller dronning i sporet her i kveld.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...