Nea Radio

Kavalkade januar 2017

Se de mest populære sakene på Nea Radio fra året som har gått. Vi starter med de mest leste sakene i januar 2017.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.12.2017 kl 18:45

Vi har lagert en liten oversikt over de mest leste sakene på nearadio.no fra året som har gått.

Vi starter med januar og første saken handler om Røros Hotell som nådde en milepæl og passerte 100 millioner kroner i omsetning.

En barnehage på Steinkjer var med på slakting av reinsdyr, noe som skapte blandede følelser. Det la ingen demper på at barnehager i Ålen gjorde det samme.

I januar kunne også tydalsordfører Ole Bjarne Østby melde at de nye skuterløypene snart kunne tas i bruk.

6. januar ble en mann i 70-årene funnet død i sitt hjem i Tydal. Politiet kalte saken et mistenkelig dødsfall.

Brødrene Petter og Marius Ianssen fra Trondheim har forlatt tidligere karrierer og satser nå på klær. De påstår at mannen kun trenger seks klesplagg.

Bergstadens Hotell på Røros mener frokost er viktig og utvidet i januar sin satsing på dagens første og viktigste måltid.

Selbu Lasskjørerforening fikk også i 2017 tillatelse fra Holtålen kommune til å kjøre opp spor med snøscooter og bandvogn fra Østrungen til Haltdalen, i forbindelse med tur til Rørosmartnan.

Selbu kulturskole og Granby utvandrermuseum satte opp igjen musikkteatret om massemordersken Belle Gunness.

I 45 år har det vært arrangert lysløyperenn i Ålen. Tirsdag 25. januar var Nea Radio på plass og laget video fra et av arrangementene.

I januar gikk arrangøren av Pilegrimsrittet ut og lovet at 12. august skulle det bli en nytt ritt.

Nesten 30.000 leste John S. Opdals kommentar om ulven.

Åtte ungdomsband sto på scenen i Moheim under første dag av Trollspæll i Selbu.

Ørjan Moseng og Kristina Skjevdal, begge fra Røros, ble juniornorgesmestere i skiskyting i januar.

Ei prosjektgruppe satte i gang arbeidet med å kartlegge alle eksisterende Langlandsklokker.

Ålen, Tydal og Vikvarvet spilte i januar fotballcup i Meråker.

David Engan og Stein Harry Angen fra Holtålen Næringsforening vil at Holtålen skal bli en større og mer attraktiv hyttekommune.

I forbindelse med etterforskning av to hytteinnbrudd i Glåmos og et i Rugldalen dukket det opp en mistenkt i alle tre sakene.

Redaktøren i avisa Fjell-Ljom kaller nyhetsartikkel i nettavisa Rørosnytt for vås.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...