Nea Radio

Katharina vant besøk av Jørn Hoel

Helaften: Katharina Lund Kaspersen fra Hell ble overrasket på direkten av Jørn Hoel under Nea Radios morgensending mandag. Foto: Stian Elverum

Katharina Lund Kaspersen ble overrasket av en telefon fra Jørn Hoel, etter at hun svarte riktig på et spørsmål fra Selbuhus under boligmessa i helga. Nå kommer silkestemmen fra Tromsø hjem til henne for å lage mat.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det ble Katharina Lund Kaspersen fra Hell som vant en hel dag med Jørn Hoel som kokk og servitør. Hun var en av de 500 som svarte riktig på et spørsmål fra Selbuhus under boligmessa i Trondheim Spektrum i helga.

– Vi hadde rekordbesøk på standen vår, sier daglig leder hos husprodusenten, Asbjørn Løksa, like før en overrasket Katharina tar telefonen og hører den velkjente stemmen til Jørn Hoel i den andre enden.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Stian Elverum

Gourmet

Jørn Hoel er mest kjent for musikken sin, men har de siste årene også fått rykte på seg for å være en mer enn habil kokk. Han forteller han har matgleden hjemmefra.

– Det var bestandig spennende mat på bordet hjemme hos oss. I tillegg tror jeg rundturen jeg tok i Europa som 15-åring, gjorde sitt til at jeg ble veldig opptatt av matkulturen i de forskjellige landene, avslører Hoel. Dermed har vinneren og dem hun inviterer, mye å glede seg til.

Bygger Selbuhus

Katharina Lund Kaspersen er - utrolig nok - selv i gang med å bygge sitt eget Selbuhus.

– Nå får du og mannen din meg i en hel dag og en hel kveld, sa Hoel til Kaspersen, som nesten ikke trodde sine egne ører. Etter noen minutters passiar ble det enighet om at festaftenen skal finne sted tidlig på nyåret når det nye huset står ferdig, før Jørn Hoel sang en helt egen versjon av Har en drøm for en perpleks vinner.

Ble nr 2

Selbuhus ble nummer to i kåringen Årets Beste Stand.

– Vi kom til finalen og endte til slutt på 2. plass, sier en fornøyd Løksa som avslører at Vinneren har en opplevelse i vente. Kokken for kvelden er nemlig en gammel kamerat.

– Det er bare et par uker siden Jørn laget helstekt kylling til meg. Det er den beste kyllingen jeg har smakt, så her kan jeg virkelig garantere en gourmet-opplevelse, avslutter Asbjørn Løksa.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...