Nea Radio

Sverre Inge Ness fra Hommelvik er en av fem nominerte

Kan blir Årets Ildsjel

Ildsjel: Leder for Hommelvik Guts, Sverre Inge Ness, er en av fem nominerte til Årets Ildsjelpris under Idrettsgallaen på Hamar i Januar. Foto: Anne Gundersen

Leder for Hommelvik Guts, Sverre Inge Ness, kan bli Årets Ildsjel under idrettsgallaen på Hamar i januar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Den 4. januar får Sverre Inge Ness vite om han mottar prisen som Årets Ildsjel under Idrettsgallaen på Hamar.

– Dette er nesten helt absurd, sier Sverre Inge, som nå er en av de fem siste nominerte i det som har vært en lang prosess.

– Det begynte med at Malvik kommune nominerte meg som kommunens kandidat under Idrettens hederskveld i Trøndelag tidligere i høst. Der var vi til sammen 47 nominerte til fylkesprisen, en fra hver kommune og tror du ikke jeg vant, ler lederen for fotballaget Hommelvik Guts.

Saken fortsetter under lydklippet

17 kandidater

Det er 17 fylker i Norge og dermed 17 kandidater til den gjeveste prisen av alle, nemlig Årets Ildsjel.

– Her finnes det en jury som ser på alle de 17 kandidatene, forklarer Sverre Inge og sier videre at det er Kjetil Andre Aamodt som leder denne juryen.

– Av alle kandidatene blir fem plukket ut og sannelig ble jeg jammen meg en av disse. Han tilstår at han jobber hardt for å komme helt i mål.

– Jeg er nok ganske tilstedeværende på sosiale medier, ja. Det er denne ene gangen i livet jeg har denne sjansen, så den akter jeg å bruke.

Spleiselag

Hommelvik Guts er et fotballag for dem som ikke føler at de hører hjemme på andre lag, enten av fysiske eller psykiske årsaker. Sverre Inge er innbitt på at hele laget skal være med til Vikingeskipet på Hamar.

– Dette koster penger så derfor har vi startet et speliselag på internett for å nå dette målet. Han forteller at kronene ruller inn.

– I tillegg til det vi har fått inn på denne måten, har vi også fått penger fra både Malvik kommune og SpareBank1. Det er i det hele tatt fantastisk hvor stor og bred støtte vi får.

Nyttårsaften

Det er mulig å stemme på din kandidat helt fram til Nyttårsaften.

– Jeg håper virkelig så mange som mulig stemmer på meg. På den måten vil hele laget egentlig vinne denne prisen, sier Sverre Inge Ness.

– Vi er så spente hele gjengen at det nesten ikke er til å holde ut.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...