Nea Radio

Uttak WC Lahti:

Kalvå med i troppen

Med i troppen: Anne Kjersti Kalvå får gå verdenscuprennene i Lahti kommende helg. Her fra søndagens 15 km med skibytte i NM hvor det endte med 4.plass for lundamojenta. Foto: Henrik Einangshaug

Mandag ettermiddag presenterte Norges Skiforbund sitt uttak til verdenscupen i finske Lahti 23-24.januar.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.01.2021 kl 00:32

- Har hele tiden sagt at når vi har gjort unna Lygna og NM, så skal vi sette oss ned å se på listene, og ta ut til Lahti i første omgang, og det blir å ta ut til Falun også etter NM. Så sånn sett er det veldig viktig.

Det sa landslagstrener Ole Morten Iversen søndag om de kommende verdenscuputtakene til Lahti og Falun, med tanke på Anne Kjersti Kalvå sine sterke prestasjoner på Lygna og i NM.

Anne Kjersti Kalvå og Emil Iversen er de to eneste trønderne som er tatt ut til Lahti. Landslagstrener for sprintgutta, Arild Monsen, sier i Skiforbundets offentliggjøring av uttaket, at Johannes Høsflot Klæbo står over etter en lang og god treningsperiode, samt tre NM-distanser. Klæbo vil delta i verdenscuphelgen i Falun uken etterpå.
Kalva er tatt ut med bakgrunn i hennes gode og stabile prestasjoner siden sesongen startet. Det skriver Skiforbundet i sin pressemelding.

Norges Skiforbund har i alt tatt ut seks kvinner og seks menn til å representere Norge i Lahti.

På herresiden er følgende tatt ut: Hans Christer Holund, Pål Golberg, Emil Iversen, Martin Løwstrøm Nyenget, Simen Hegstad Krüger og Sjur Røthe.

På kvinnesiden er følgende tatt ut: Helene Marie Fossesholm, Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng, Heidi Weng, Therese Johaug og Anne Kjersti Kalvå.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...