Nea Radio

Kald start for nyinnflyttede Tonje

Tonje Mari Tengesdal, nyansatt på Frost Røros. Foto: Torny Wigum

Tonje Mari Tengesdal har nylig flyttet fra Sandnes til Røros. Hun ønsket å bo et sted med nærhet til naturen og med mye snø på vinteren. Hun sier at hun har blitt tatt godt imot på Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2019 kl 18:12

Hovedgrunnen til at Tonje og samboeren har valgt å flytte til Røros er klimaet og den fine naturen som er her. De ønsket seg et varierende klima med stabile årstider og mye snø. Sandnes har lite snø og mye regn på vinteren, sier Tonje.

Kald start

Det er første gang at 29-åringen har opplevd en slik kulde og synes det er skikkelig kaldt med 25 minusgrader. Hun var ikke helt forberedt på at det kunne bli så kaldt, men sier at det har gått greit. Tonje og samboeren har med seg tre polarhunder på flyttelasset og det var en viktig faktor for paret å flytte til en plass med et bra miljø for de firbeinte.

Nytt ansikt på Frost

Før jul i fjor fikk Tonje jobbtilbud hos Frost Røros som butikkmedarbeider med ansvar for nettbutikken som hun takket ja til. Og i forrige uke gikk flyttelasset til Røros. Hun har lang erfaring innen salg og servicebransjen, og liker å jobbe med kundeservice.

Hør intervju med Tonje her:

Hør intervju med Tonje om hvorfor valget havnet på Røros og hvordan hun fikk jobb på Frost Røros

Saken fortsetter under bildet

Tonje Mari Tengesdal, nyansatt på Frost Røros. Foto: Torny Wigum

Godt mottatt

- Jeg er helt overveldet over hvor åpne folk er her oppe, og jeg har blitt invitert med ut på mer ting i løpet av ei uke her enn på et år hjemme i Sandnes. Det er viktig å ta vare på hverandre på et lite sted og være sosial, mener Tonje.

- Jeg føler at jeg har vært her i to- tre måneder allerede fordi jeg har opplevd så mye, avslutter Tonje.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...