Annonse
Nea Radio

Rotmo og Sommero i desember:

Julestemningen sikret i Kimen

God jul: Da kan vi med sikkerhet slå fast at det blir jul i år også! Foto: Arkiv

I desember tar Hans Rotmo med seg Henning Sommero til Kimen og ferier at det er 40 år siden "Vårres jul" kom ut.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

«Ølet skjemmes hvess dokk kjem fer nære! Vi skjønt at brukbart maltøl va en ære»

Det finnes vel knapt en stjørdaling som ikke synger denne strofen fra Vårres Jul i desember. Og den 6. desember tar Hans Rotmo med seg Henning Sommero og ferier at det er 40 år siden plata kom ut.

– Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsert forestillingen «Vårres Jul» ut til folket gjennom en ”Vårres Jul” turné for 10 år siden, ble mottagelsen enorm, sier kommunikasjonsleder i Kimen, Lene Meldal Fjellstad.

– Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD-n «Vårre Jul 2» ble en kjempe suksess og i 2020 er det duket for nok en runde!

«Ølet skjemmes hvess dokk kjem fer nære! Vi skjønt at brukbart maltøl va en ære»

En slik suksess skal man selvsagt ikke ta lett på, så Hans Rotmo og Henning Sommerro ligger allerede i hard trening foran Vårres Jul turneen i 2020 -og vi kan allerede nå garantere at det kommer en ny låt inn i Vårres Jul universet.

– De gjorde en liten test runde i fjor -men i år blir det en skikkelig turné for å feire 40 års jubileumet til «Vårres Jul», forteller Fjellstad.

– Da blir det både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? Og trolig blir det masse goro te dessert. Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommerro og byr opp til Vårres jul i 2020.

Så da er det bare å starte øvingen: «Vi skjønt det når a tante Anna kom….»

Nøkkelord

Annonse