Nea Radio

Jublet for 50.000 kroner

LAGET MITT: Musikkforeningen Nidarholm vant 50.000 kroner. Foto: NTE

Musikkforeningen Nidarholm samlet flest stemmer og stakk av med seieren i «Laget Mitt Trondheimsregionen».

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det mangler ikke på innsatsen til årets vinner. Tidligere i år ble gruppa norgesmestere i korps, og det ga dem billett til EM i Frankrike neste år.

- Pengepremien skal vi bruke på å reise dit, sier lagleder Mats Berg.

270 nominasjoner

Til sammen 200.000 kroner ble delt ut til lag og foreninger i Malvik, Klæbu og Trondheim gjennom NTEs «Laget Mitt».

-Engasjementet var stort, sier kommunikasjonsrådgiver Lise Musum Stangvik i NTE.

I år var 270 lag fra Malvik, Klæbu og Trondheim nominert, og i løpet av ei uke ble det avgitt hele 34.000 stemmer.

- Mange av lagene har vært gode til å mobilisere og fått folk til å stemme på seg. Dette er frivillighet, og her er ildsjelene helt avgjørende, sier Lise Musum Stangvik.

25.000 i andre- og tredjepremie

Fotballaget Flatås J17 vant andrepremien og fikk 25.000 kroner, og Hommelvik Guts kapret tredjeplassen og fikk også 25.000 kroner.

LAGET MITT: Flatås J17 vant andreplassen og 25.000 kroner. Foto: NTE

LAGET MITT: Hommelvik Guts vant tredjeplassen og 25.000 kroner. Foto: NTE

De neste seks lagene fikk 10.000 kroner hver. I tillegg ble to tilfeldige lag trukket ut til å vinne 10.000 kroner. Tre lag vant også 10.000 kroner gjennom Instagramkonkurransen.

Full resultatliste og antall stemmer ligger på ntelagetmitt.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...