ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Nytt tilbud på Domus:

Jordbærpikene kommer til Røros

Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge ønsker Jordbærpikene og Frank Angelvik velkommen til Domus på Røros. Foto: Coop Midt-Norge.

Den populære cafekjeden Jordbærpikene blir et nytt tilskudd til serveringstilbudet på Røros når Domus skal fornyes. De tar over stafettpinnen etter Domuskafeen, men først skal det rives og bygges opp et helt nytt spisested.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.04.2022 kl 09:14

ANNONSE
Annonse

Kjedeleder i Jordbærpikene, Frank Angelvik, legger ikke skjul på at en etablering på Røros er høyt ønsket av kjeden.

– Vi gleder oss enormt til å skape et nytt møtested på Røros. Det kommer til å bli en fantastisk café, der trivsel og kos med god hjemmelaget mat står i sentrum. Vi har utviklet menyen de siste årene og har mye spennende på gang.  Både lunsj- og middagsgjester finner noe de liker hos oss, og du kan nyte en enkel, god kaffekopp med vaffel eller et kakestykke fra vårt kjøkken. Vi kommer også til å tilby take away. Alle de ansatte ved dagens kafe får tilbud om å bli med oss på reisen, og vi håper at samtlige har lyst til å være med, sier Angelvik.

Med satsningen på Røros er Jordbærpikene oppe i 44 cafeer på kjøpesenter fra Tromsø i nord til Arendal i sør. Kjeden ble startet i 2003, og eies i dag av restaurantkonsernet Bitastad, som også eier sushikjeden Sabrura, hurtigmatkjeden Big Bite og burgerrestaurantene Kompis og Sot.

En spennende fornyelse

Det tradisjonsrike Domussenteret bygges om for over 50 millioner kroner og skal stå klart i løpet av året. Målet for sentereieren Coop Midt-Norge er at kundene både skal kjenne seg igjen, men samtidig møtes av noe nytt.

– Vi er opptatt av å ta vare på Domus, samtidig som at vi fornyer innholdet. På et kjøpesenter er det utrolig viktig med et godt serveringstilbud, og vi er svært fornøyde med å få inn Jordbærpikene. De står for trivsel, god mat, har en bred meny og er populære i alle aldersgrupper. Det har også vært viktig for oss at de ansatte ved Domuskafeen beholder jobbene sine og kan være med over, sier Bjørn Vik-Mo, viseadministrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Omfattende ombygging

Allerede 30. april stenger dagens kafe for å gjennomgå en omfattende ombygging.

– Målet er å åpne igjen så snart som mulig, men sommeren går nok med til å bygge om. Vi skal rive ut absolutt alt av inventar, bygge opp et helt nytt kjøkken og ventilasjonsanlegg. Utvendig fasade blir også ny, og uteserveringen kommer til å få en skikkelig oppgradering. Alt av møbler skal skiftes ut. Vi skal kle opp det hele i Jordbærpikene sitt uttrykk. På grunn av pandemien har alt av frakt og leveringstid på innredning en del usikkerhet knyttet til seg, men i løpet av september skal vi nok få åpnet den nye kafeen. Frem til da vil de ansatte tilbys jobb ved andre Coop-butikker, sier Vik-Mo.

Nøkkelord

ANNONSE