Nea Radio

Pris:

Jon Henrik fikk Dalakopaprisen

Foto: Andreas Reitan

Dalakopa med gjester serverte en ny flott martnaskonsert i Røros kirke. En av gjesteartistene, Jon Henrik Fjällgren, ble overrasket med Dalakopaprisen 2020.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.02.2020 kl 22:03

For mange er konserten med Dalakopa et av martnans absolutte høydepunkt. Kveldens utgave var intet unntak hva kvalitet og stemning angår.

En smygende åpning, der to av gjesteartistene spilte hovedrollene: Tormod Lillebror Vasaasen (denne gang på trekkspill) og Jon Henrik Fjällgren (joik) ga publikum forventninger om en stor musikalsk opplevelse. Og den kom. Det vil si, opplevelsene kom på løpende bånd, med komposisjoner av flere av "kopene" og med Oline og Ole Anders som stødige konferansierer.

SAMBOERE og samspillere. Vakkert, vart og vilt. Tormod Lillebror Vasaasen og Oline Sofie Bakkom. Foto: Andreas Reitan

Oline med samboer Tormod Lillebror Vasaasen hadde en egen avdeling, og Tormod deltok også sammen med hele "storfamilien".

Begge Bent Jacobsens to døtre deltok, Ranveig (sang og fløyte) og Ronja (orgel og sitter). Og når vi vet at begge har fått hver sin vals av pappa, så ble disse naturligvis en del av reportoaret også denne torsdags kvelden.

Konserten varte nesten to timer, timer som fløy avgårde, og som inneholdt nesten 20 ulike låter.

DALAKOPA-PRISEN: Jon Henrik Fjällgren fikk Dalakopa-prisen 2020. Foto: Andreas Reitan

Dalakopaprisen

Utdeling av Dalakopaprisen kom ganske tidlig i programmet. Jon Henrik Fjällgren (32) lar seg ikke lett vippe av pinnen, men dette var nok en sterk emosjonell påkjennning for den populære artisten, som også var med Dalakopa under martnasåpninga på Malmålassen tirsdag formiddag.

- Jeg har et nært og sterkt forhold til Dalakopa. Bent er som en far for meg, sa Fjällgren til Nea Radio etter konserten.

- Veldig fortjent, som musiker-kollegene i Dalakopa sa det.

Hør intervju med Jon Henrik Fjällgren og Bent Jacobsen

"FAR & SØNN": Sterke bånd mellom musikerne og menneskene Bent Jacobsen og Jon Henrik Fjällgren. Foto: Andreas Reitan

Og det var publikum i ei fullsatt Røros kirke så absolutt enige i.

Neste år, ny Dalakopa-konsert. I allefall ønsket Oline velkommen tilbake neste gang!

Vi kommer!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...