Nea Radio

Joker Ålen legges ned

Ålentorget Foto: Per Magne Moan

Nyttårsaften er siste åpningsdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 13.12.2018 kl 18:50

Jokerbutikken i Ålentorget stenges fra nyttår. Etter det Nea Radio kjenner til har butikken slitt med lønnsomheten, og mandag 31. desember er siste åpningsdag.

Artikkelen fortsetter under bildet

STENGES: Joker i Ålen legges ned. Foto: Per Magne Moan

Butikken har lenge kjempet for å få holde søndagsåpent, men lokalpolitikerne har hver gang saken har vært oppe til diskusjon, sagt nei til at Holtålen skulle søke om status som Typisk Turiststed og dermed kunne ha ordinære butikker søndagsåpne. Det er ikke kjent om dette er en medvirkende årsak til at butikken nå legges ned.

Dårlig økonomi

Informasjonsansvarlig i Kjøpmannshuset, NorgesGruppens profilhus for kjøpmannseide butikker, Anette Grønby Rein, sier at Joker Ålen blir avviklet grunnet ulønnsom drift over en lengre periode.

– Vi har dermed kommet frem til avgjørelsen om å ikke forlenge husleiekontrakten, sier hun og mener at eventuelt søndagsåpent ikke kunne ha reddet situasjonen:

Hjelper ikke med søndagsåpent

- Det er blitt forsøkt søndagsåpen butikk for omtrent halvannet år siden, men det var dessverre for lav omsetning på søndagene også, til at det var lønnsomt å holde åpent.

Grønby Rein sier at Norgesgruppen, som også har dagligvarebutikker som Kiwi, Spar, Nærbutikken og Meny i sitt sortement, ikke har planer om å åpne et annet konsept i Ålentorget.

– Hva skjer med de ansatte?

– Butikken har ca. 3,5 årsverk fordelt på 6 ansatte. Det er selvsagt veldig leit for de ansatte å miste arbeidsplassen sin, men vi har forsøkt å ivareta dem etter beste evne, sier hun og bekrefter at situasjonen rundt da daglig leder i Joker Ålen for en tid tilbake sa opp sin stilling, ikke har noen sammenheng med stenginga.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...