ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Johan fikk en prat med Erna

Tok seg tid: Statsminister Erna Solberg tok seg tid til en lang prat med Johan Hjorthaug (11) før turen gikk fra torget i Stjørdal til Værnes Garnison. Foto: Anne Gundersen

Tirsdag åpnet Erna Solberg valgkampen for Stjørdal Høyre. Johan Hjorthaug (11) fikk seg en prat med statsministeren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var på ren slump at 11 år gamle Johan Hjorthaug plutselig sto ansikt til ansikt med selveste statsminister Erna Solberg.

- Vi bor i Sandefjord og er på ferie og så kjørte vi bare innom helt tilfeldig, forklarer Johan som er på vei til bestemor på Tingvoll sammen med familien.

- Jeg måtte jo bare gå og snakke med henne, for jeg kommer kanskje ikke til å få muligheten igjen!

Saken fortsetter under lydklippet

På bildet: Pappa Lars, Joan, broren Olav og mamma Kirstine. Foto: Anne Gundersen

Besøkte stortinget

Johan fortalte statsministeren at han besøkte stortingets barnehage da han selv gikk i barnehagen.

- Det var en av lederne i barnehagen min som maste lenge nok på stortinget til at vi fikk lov å komme på besøk. Jeg husker ganske mye av det, men ikke hvilke politikere jeg traff. Erna syntes det var interessant å høre på, tror jeg.

Saken fortsetter under bildet

Talte: Både Erna Solberg og varaordfører i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik, appellerte til publikum om å bruke stemmeretten 9. september. Foto: Anne Gundersen

Flere ordførere

Hovedpersonen selv ankom med høy rockefaktor. Tonene av Let me entertain you med Robbie Williams runget ut av høytalerene i det Solberg steg ut av sin svarte bil og entret paviljongen for å tale til de frammøtte. Tidligere på dagen hadde Solberg besøkt både Trondheim og Melhus og på spørsmål om hvorvidt det forholdsvis lave antallet ordførere i Trøndelag var årsaken til at hun la turen hit såpass tidlig i valgkampen svarte statsministeren bekreftende.

- Vi ser jo gjerne at flere kommuner i Trøndelag skal få være så heldige at de får en ordfører fra Høyre etter valget. I Stjørdal har riktig nok Høyre samarbeidet med styringsflertallet i mange år og det har gitt gode resultater, mente Erna Solberg.

Hør resten av live-intervjuet med Erna Solberg og varaordfører i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik, her:

Foto: Anne Gundersen

Nøkkelord

ANNONSE