Nea Radio

Jentene på Tunet finalist i det Norske Måltid

Foto: Jentene på tunet

Nok en bedrift fra Selbu er plukket ut til siste del i den gjeve konkurransen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.09.2019 kl 14:32

Nordlyssjokoladen har imponert mange, senest også juryen i konkurransen det Norske Måltid. Sjokoladen er nå plukket ut som finalist i kategorien Årets Godbit.

Nysatsing

Jentene på Tunet har satset friskt med håndlagede sjokolade- og konfektbiter i ulik form og innpakning. De har også startet en utbygging av lokaler i Øverbygda i Selbu, og åpner nytt utsalg og fabrikk i 2020.

Hva er det Norske Måltid?

Det Norske Måltid kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og er landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Kåringen startet i 2008, og målet er å vise frem bredden i landets matproduksjon og de unike råvarene som blir produsert. Det Norske Måltid jobber for å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon. Mat- og drikkeprodusenter i Norge har i 2019 kunnet delta i 13 konkurransekategorier. Påmeldingen skjer fra april til august. I slutten av august ble det gjennomført første juryering hvor i underkant av 300 produkter fra hele Norge ble vurdert. Resultatet etter første juryering ble 123 delfinalister fordelt på 13 kategorier. For å finne frem til topp tre, finalistene,
i hver kategori, tar Det Norske Måltid ut på en nasjonal reise i september med delfinaler i Oslo, Nordkapp, Kristiansand
og Utskarpen i Nordland. Hvem som vinner bestemmer en egen finalejury som skal samles i Trondheim i oktober. Resultatet blir offentlig på den store finalen i Stavanger på Clarion Hotel Energy den 10. januar 2020.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...