Nea Radio

Verdenscupen i langrenn:

Jenssen går i Falun

Til Falun: Jan Thomas Jenssen er en av tre løpere fra Team Veidekke Midt-Norge som får representere Norge i helgas verdenscup-renn. Foto: Andreas Reitan

I dag ble det kjent hvilke løpere fra Team Veidekke Midt-Norge som går til helgen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.02.2020 kl 22:20

Team Veidekke Midt-Norge melder på sine facebook-sider mandag ettermiddag at Jan Thomas Jenssen fra Hommelvik er plukket ut til å representere det norske landslaget i kommende helgs verdenscup-renn i Falun.

Jenssen blir å se i 15 kilometer fristil søndag morgen. Dette løpet skulle egentlig vært 30 kilometer, men dette har blitt endret på grunn av mangelen på snø i Falun.

I tillegg får han med seg Fredrik Riseth fra Melhus og Paal Trøan Aune fra Steinkjer som går sprinten på lørdag. Alle de tre trønderske mannlige løperne representerer rekruttlaget Team Veidekke Midt-Norge.

Totalt 24 løpere

Skiforbundet har tatt ut tilsammen 24 løpere til å gå for Norge i Falun. Ane Appelkvist Stenseth fra Grong IL og Julie Myhre fra Byåsen IL er de to trønderske kvinneløperne som fikk plass. Blant mennene finner vi både Jan Thomas Jenssen, Pål Trøan Aun og Fredrik Riseth. Alle de tre gutta representerer også rekruttlaget Team Veidekke Midt-Norge. Det betyr at verken Emil Iversen, Johannes Høsflot Klæbo, Didrik Tønseth eller Niklas Dyrhaug skal gå i Falun. - Johannes har pådratt seg brudd i et lite bein ved en finger og må trene alternativt hjemme når verdenscupen i Falun går til helga. Vi håper og tror SkiTour 2020 fortsatt er innen rekkevidde, sier medisinsk ansvarlig for langrenn i Skiforbundet, Øystein Andersen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...