Nea Radio

Jens i Rallaren

Jens Kvernmo i Rallaren i Hovet. Foto: Per Magne Moan

Villmarkingen fra Ongdalen i Steinkjer trakk fullt hus da han besøkte Kulturvukku.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2017 kl 23:22

Jens Kværnmo har kommet inn i de norske stuer, ikke bare på en, men på to riksdekkende tv-kanaler i høst. Alene på TV2 Zebra og Vinterdrømmen på NRK1.

I begge programmene har Jens levd i villmarka uten så alt for mange bekvemmeligheter. Vinterdrømmen er en dokumentaren fra sist vinter, som han tilbrakte i Sylan-traktene, mens Alene er en konkurranse der han er en av ti erfarne friluftsmennesker som blir plassert helt alene i hvert sitt område. Med seg i sekken har de et minimum av hjelpemidler, kun det som trengs for å overleve. Alle med samme mål – overleve lengst mulig.

Onsdag kveld fylte han Rallaren i Hovet i Ålen da han gjestet Kulturvukku. Der fortalte han litt om sine erfaringer fra villmarkslivet, turene og om hvordan det hele startet.

Han er en travel mann for tida og skal ha over 20 foredrag før jul. Han gjester blant annet fritidsmessa i Tydalshallen i slutten av november.

Jens sier at drømmen er en langtur i villmarka i Canada. Men denne jula kommer han til å tilbringe hjemme og gleder seg til romjulsfest i Ongdalen.

Hør intervju her:

Les også:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...