Nea Radio

Jens, Bamse og Tarzan er klar for Femundløpet

Jens, Bamse og Tarzan stiller på startstreken i klassen F450 under årets Femundløp. Foto: Femundløpet

Eventyreren og friluftsmannen Jens Kvernmo – kjent fra TV-serien Et vilt liv - stiller på startstreken til årets Femundløp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sammen med han stiller også hans bestevenner Bamse og Tarzan på startstreken i klassen F450. Han stiller med et komplett løpsspann med unghunder fra Amund Kokkvoll. I de siste ukene har de ligget i camp og trent sammen.

Fra Canada til Femundsmarka

Jens vendte like før jul tilbake fra ett og et halvt års opphold i Canada. Erfaringene fra Canada og villmarka kommer godt med når han stiller til start i Femundløpet.

-Når jeg kommer inn på sjekkpunkt, er det andre som klager over dårlig føre. Jeg er ikke vant til å kjøre på spor, jeg er vant til å være i villmarka med de utfordringene den byr på. For meg er sporkjøring som å kjøre på E6, sier Kvernmo.

Jaktet ulv og gaupe

Han gleder seg å komme til Femundløpet. Folk i Femundsløpssregionen er ikke tamme! De er bra folk, og jeg trives veldig godt på Røros.

-Sammen med Bamse og Tarzan jaktet vi ulv og gaupe i Canada og vi sov i samme sovepose. Under Femundløpet skal jeg ligge og kose meg og sove sammen med dem i halmen på sjekkpunkt. Femundløpet blir rått, sier Kvernmo

Det planlegges at Jens , Bamse og Tarzan inviterer til premiereforedrag om deres siste Canada tur på Storstuggu torsdag 11.februar.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...