Nea Radio

To mål for Zachariassen:

-Jeg har mer å gå på

To i nettet: Kristoffer Zachariassen kunne være godt fornøyd etter Rosenborgs kamp mot Sandefjord søndag kveld. Han ble tomålsscorer. Foto: Henrik Einangshaug

Kristoffer Zachariassen var mannen bak begge målene, da Rosenborg vant 2-1 over Sandefjord hjemme på Lerkendal søndag kveld. Selv hevder han at han har mer å gå på.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2020 kl 00:38

Søndag kveld var det duket for den niende serierunden i Eliteserien, da Rosenborg tok imot Sandefjord hjemme på Lerkendal. I en kamp som ikke oste av kontroll for hjemmelaget, men som til slutt endte med seier og tre poeng.

Tomålsscoreren

Fortsatt er det kun 200 tilskuere som kan få med seg kampene på Lerkendal og de andre norske fotballarenaene. De som var tilstede på Lerkendal søndag kveld ble vitne til en kamp, hvor verken hjemmelaget eller bortelaget helt klarte å få taket på kampen.

Likevel gikk det bare 15 minutter før Kristoffer Zachariassen fra Sotra, klarte å sette det første målet for trønderne på hjemmebane.

- Jeg skal komme først på corner, og får ballen. Da skal jeg bare forlenge den, og ser at den går i mål. Og det var overraskende. Så det var jo litt flaks, sier Zachariassen med glimt i øyet.

Også etter 73 minutter kunne Zachariassen sette ballen i mål, og trener Trond Henriksen er godt fornøyd med enkelprestasjonen til Zachariassen

Godt fornøyd: Selv om Rosenborg ikke hadde full kontroll under hele kampen, var Trond Henriksen godt fornøyd med tre poeng søndag kveld. Han er full av lovord om tomålsscorer Kristoffer Zachariassen. Foto: Henrik Einangshaug

- Han er veldig bra. Han jobber steinhardt begge veier, pluss at han scorer mål. Han har vært en veldig viktig spiller for oss den siste tiden, sier Henriksen.

Fornøyd trener

Trond Henriksen var godt fornøyd med resultatet av kampen, og mener at Rosenborg hadde full kontroll i de første 79 minutene av kampen.

- Jeg syns vi har full kontroll i de første 79, også scorer de ett mål. Da lar vi dem komme inn i kampen og da kunne de fort ha utlignet, sier Henriksen.

Artikkelen fortsetter under intervjuet med Trond Henriksen.

Har mer å gå på

Zachariassen føler at ting begynner å løsne innad i laget og skryter av spillerne i stallen.

- Jeg føler at det begynner å løsne, selv om det ikke ser slik ut i det offensive i dag. Vi er jo så sinnsykt mange gode spillere i garderoben, vi må bare tro på egne ferdigheter. Vi må bare være roligere og kaldere i de avgjørende situasjonene, sier han.

Og Zachariassen selv mener at han har mer å gå på, og er fornøyd med seier. Selv om det kunne vært bedre.

- Jeg er fornøyd med at vi vinner selvfølgelig, og at jeg scorer. Men har mer å gå på i både opprullingen og posisjonsspillet. Alle mannn må heve seg litt mer, for vi har mer å gå på, fortsetter han.

Neste søndag venter Haugesund på bortebane, og med alle de gode spillerne på laget skal det være mulig.

- Vi må bare få de store sjansene, og sette de. Da er det gjort, avslutter han.

Hør intervjuet med Kristoffer Zachariassen i avspilleren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...