Nea Radio

- Jeg er spent, nervøs og gira, men mest av alt er jeg klar

Trener Tom Dent mener Stjørdals-Blink har gode muligheter i seriestart-kampen borte mot HamKam lørdag. Foto: Stjørdals-Blink fotball

Lørdag er det sesongstart i OBOS-ligaen, og Stjørdals-Blink møter HamKam på bortebane. Trener Tom Dent mener laget har lagt en god strategi i løpet av vinteren.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Med seier mot Ranheim i treningskampen sist helg, er det et lag med selvtillit som reiser til Hamar for å møte HamKam på Briskeby stadion lørdag. Ifølge trener Tom Dent har de lagt en god strategi i løpet av vinteren.

Har forsterket kvalitetene

- Jeg vet ikke om vi kommer med noen store overraskelser, men vi har lagt en bedre strategi foran årets sesong, mener han.

I fjorårets sesong sleit de med lag som ikke ga plass nok og som spilte defensivt. I løpet av vinteren har Stjørdalslaget jobbet med hvordan de skal møte denne problemstillingen.

- Vi har brukt vinteren til å bygge opp et godt lag, og vi er på et godt sted nå. Vi har jobbet med å forsterke kvalitetene våre, og jeg mener vi er tøffere og har mer styrke - både mentalt og fysisk - enn kanskje folk tror.

Har funnet gode erstattere

Dette til tross for at flere av nøkkelspillerne er ute med skader. Verken Mats Lillebo, Sondre Stokke eller Fredrik Vinje er klare til kamp lørdag, men det er ikke lenge igjen før de kan spille, mener Dent. I tillegg har Sander Halgunset vært ute en lengre periode med lyskeskade, og det er usikkert når han er tilbake på banen igjen.

Keeper Nicklas Frenderup gikk nettopp til Ranheim, så hvem som står i mål mot HamKam er foreløpig hemmelig.

- Det får dere svar på lørdag ettermiddag, svarer Dent til det.
- Vi har fått en ny mulighet til å prøve nye friske hoder og føtter i vinter. Vi har hatt gode treninger og funnet gode erstattere, og vi har tatt ut et godt lag mot HamKam, mener han.

Spent, men klar

Før treningskampen mot Ranheim sist helg forteller Dent at han hadde "mixed feelings", men da de tok med seg en seier hjem er følelsen bedre foran seriestart. Det er et lag med selvtillit som reiser til Hamar og Briskeby stadion for å møte fjorårets 9. plass i OBOS-ligaen.

- Jeg er spent, jeg er nervøs og jeg er gira, men viktigst av alt: Jeg er klar. Og det er laget også.

Stjørdals-Blink havna på kvalik-plass i fjor, og måtte kjempe for å beholde plassen sin i OBOS-ligaen. Men det er et glemt kapittel foran årets seriestart. Dent er ikke bekymra.

- Det er selvsagt spennende å se hvordan vinterens startegi-trening slår ut, men det er ingen grunn til panikk om vi ikke tar poeng i morgen. Tar vi med oss tre poeng er vi gode, blir det ett poeng er vi middels og blir det null er vi ikke dårlige av den grunn. Vi skal i alle fall sørge for å gi HamKam motstand og en god kamp.
- Vi har allerede vist at vi kan overraske, sier han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...