Nea Radio

Jan Thomas på sterk andreplass

Andreplass: Jan Thomas Jenssen fra Hommelvik gjør seg stadig sterkere gjeldende i skisporet. Foto: Arkiv/Torhild Gullbrekken Aas

Jan Thomas Jenssen (22) fra Hommelvik IL gikk inn på andreplass under søndagens 30 kilometer fellesstart i den skandinaviske cupen i Vuokatti i Finland.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Jan Thomas Jenssen (22) fra Hommelvik IL gikk inn til flott andreplass etter en spennende spurt på søndagens 30 kilometer fellesstart i fri stil i den skandinaviske cupen i Vuokatti i Finland. I Tydal satt en spent far, Jens Nikolai Jenssen, og fulgte sønnen via liveresultater på nett.

– Dette var spennende, ja, sier Jens Nikolai til Nea Radio etter rennet.

– Dette er et viktig løp og det står om deltakelse i U-23 mesterskapet i Lahti. Jeg tror nok Jan Thomas la inn en god søknad i dag.

Spurtoppgjør

– Jan Thomas lå blant de rundt 20 beste gjennom hele løpet. Så skjedde det noe da det var bare noen minutter igjen. Plutselig rykket han fra sammen med en gruppe på fire, forteller Jens Nikolai.

– Da det nærmet seg mål lå han helt i tet, men så sprak det altså på målstreken og han landet på en sterk andreplass. Jan Thomas er svært fornøyd med resultatet, sier den stolte far.

Det var Mattis Stenshagen som gikk av med seieren, 1,1 skarve sekunder foran Jenssen. Tredjeplassen ble kapret av Alexey Chervotkin fra Russland. Thomas Albertsen Dahlen (27) fra IL Varden Meråker ble nummer 44, drøyt fire minutter bak Jan Thomas Jenssen.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...