Nea Radio

Jan ble dobbel norgesmester

IMPONERTE PÅ HARDHAUS: Målgangen fra Hardhaus 2017 der han ble nummer 3 totalt. Foto: Per Magne Moan

Vant både 1500 m og 3000 m under helgas innendørs Veteran-NM i friidrett.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2019 kl 19:18

Tidligere norgesmester i maraton, Jan Nyrønning fra Ålen kan smykke seg med hele to nm-titler etter helgas innendørs norgesmesterskap i friidrett for veteraner.

Saken fortsetter under bildet

Foto: Bergsvein Bårdstu

Mesterskapet foregikk i Nes Arena og arrangør var Ullensaker/Kisa IL friidrett i samarbeid med Hvam IL friidrett og Raumnes&Årnes IL

Nyrønning konkurrerer i klasse M55-59 og vant lørdag 1500 m på tida 4:50:85. Han var med dette nesten 28 sekunder foran nummer 2, Hassan Boujdad som løper for Kristiansands IF og ble klokket inn på tida 5:18:02.

Dette er den tredje beste tida på distansen i denne klassen, gjennom tidene.

Vant med over minuttet

Søndag var distansen det dobbelte og også her ble det utklassingssifre. Jan ble klokket inn til tida 10:45:14, godt over minuttet foran

FORTSATT BEST: Målgang på Hessjøen Rundt i 2017, der han tok bronse. Dagen før vant han sin klasse i 21 km-utgaven av Trondheim maraton.


nummer 2, Dag Håkestad Jensen fra Larvik Turn & IF som brukte 11:49:98 på de tre kilometerene.

Hardhaus

Jan Nyrønning startet opp igjen med trening etter mange års opphold, i forbindelse med Hardhaus i 2017. Siden har han fortsatt treningene, deltatt i flere konkurranser og vunnet blant annet sin klasse i Trondheim maraton.

Hans største triumf i karrieren er da han representerte Strindheim IF og ble norgesmester på maraton i 1989.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...