Nea Radio

Tidenes beste omsetningsdag i Tydal skisenter

– Jättekul!

Foto: Martin Eriksson/Tydal skisenter

– Det har vært en strålende dag i Tydal skisenter, selv om sola gjemte seg bak skyene, sier daglig leder Martin Eriksson.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2021 kl 17:08

Tidenes beste omsetningsdag siden 1982, melder Tydal skisenter på sine facebooksider torsdag kveld.

- Det har vært en intensiv men fantastisk dag, sier daglig leder Martin Eriksson.

Foto: Martin Eriksson/Tydal skisenter

De hadde forventet en del folk på skjærtorsdag, men ikke så mange som det faktisk kom og ikke så mange samtidig. Eriksson forklarer at de ble litt tatt på sengen av antallet mennesker som dukket opp, men at de fikk håndtert det mesterlig og han skryter hemningsløst av de han har hatt med seg i senteret i dag. Totalt var de 15 stykk på jobb, og to mann hadde til enhver tid ansvar for parkering.

Kjempesesong tross snømangel

At vinteren har bydd på lite snø er helt sikkert, og når man driver et skisenter vil det naturligvis bli vanskelig å holde bakken åpen uten snø. Likevel blir sesongen 2020/2021 bra omsetningsmessig, og det er mye takket være påsken.

- Det har vært en kjempebra påske med tanke på besøkende, til tross for været og lite snø. Det er akkurat nok snø til at man kan kjøre, og da kommer det folk, sier Eriksson.

Det var lite snø i bunnen av bakken en periode, men da trådte As Aas Transport Maskinentreprenørfirma til og kjørte 400 kubikkmeter snø til bakken, som så ble spredd utover ved hjelp av tråkkemaskinen.

Foto: Martin Eriksson/Tydal skisenter

Gode tilbakemeldinger fra skikjørere

At folk har trivdes i bakken er det lite tvil om, alle Eriksson har snakket med i løpet av påsken og spesielt dagen i dag skryter av både stemningen og de fine bakkene.

- Det er veldig gøy å høre at folk har storkost seg, spesielt barnebakken har blitt en megasuksess med den nye heisen der. Det er en stor økning i antall barn som kjører i skitrekket nå, sier han.

Full fres i barnebakken! Foto: Martin Eriksson/Tydal skisenter

Smittevern uten anmerkninger

Når det gjelder smittevern skryter Eriksson av gjestene i trekket. De har påbud om munnbind i kaféen, og alt tyder på at folk innretter seg etter dette.

- Folk er tålmodig og holder avstand, det er nesten for godt til å være sant, sier han og ler.

- Vi har jo begrensninger på antall inne i kaféen, og gjestene venter tålmodig på tur. Det er helt utrolig.

De har i tillegg satt opp et stort telt så folk kan sitte i ly innimellom. Onsdag var det kontrollører på besøk i skisenteret for å vurdere smittevernet, og de hadde ingenting å sette fingeren på.

- De syntes det fungerer kjempebra, og hadde ingenting å anmerke, sier Eriksson.

En storfornøyd Martin Eriksson sammen med påskeharen. Foto: Martin Eriksson/Tydal skisenter

Noe positivt ut av korona

At skisenteret har sin beste sesong er ikke gitt nå som verden kjemper mot en pandemi, men i Tydal har det ført til at folk strømmer til skitrekket når det er åpent.

- Det er så viktig at barna har noe å gjøre, de er kjempeglade for å ha noe å finne på, sier Eriksson.

Nå håper han på gode dager også resten av påska.

Foto: Martin Eriksson/Tydal skisenter

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...