ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Politiloggen:

- Isbad når hyttas eier kommer hjem fra afterski

POLITILOGGEN: Politiet i Trøndelag har vært på en rekke ulike oppdrag natt til lørdag og i morgentimene på påskeaften. Foto: Henrik Einangshaug

Det har vært nok å gjøre for politiet natt til lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2022 kl 11:05

ANNONSE
Annonse

Det har vært en rekke hendelser for politiet i Trøndelag natt til påskeaften.

Her er et utdrag fra loggen:

En butikktyv ble fersket på Rema1000 på Ranheim. Tyven ble rabiat og begynte å kaste ting rundt seg, og politiet sendte patrulje til stedet. Vedkommende ble pågrepet i nærområdet.

Ved midnatt ble to førere, en på Steinkjer og en på Heimdal, tatt for promillekjøring. Vedkommende på Steinkjer ble tatt etter å ha kjørt i grøfta, og ble tatt av politiet etter opplysninger om vedkommende hadde gått. Føreren på Heimdal ble stoppet på Esso Sandmoen, etter at politiet mottok melding om vinglekjøring. Begge blåste til over lovlig verdi, og blodprøve blir tatt.

Politiet rykket ut til en bar i Stjørdal sentrum etter melding om bråk. Gjesten hadde vært ufin mot en vakt, men tok til fornuft når politiet ankom stedet, og dro hjem, det opplyser politiet.

Like før klokken 22 fredag rykket politiet ut til melding om et branntilløp på en hytta i Gardåvegen på Oppdal. Politiet opplyser at det imidlertid å være brannkammeret til enn badestamp.
- Da blir det isbad når hyttas eier kommer hjem fra afterski, skriver politiet.

En person på Oppdal blir anmeldt etter urinering på offentlig sted. Vedkommende erkjente forholdet.
Like etter meldte politiet om at de hadde vært på en annen adresse på Oppdal. En person uten sko lå på trappen hos melder, og klarte ikke å si hvor han bor. Politiet kjørte personen hjem.

Politiet rykket ut til en adresse på Strindheim i Trondheim etter melding om innbrudd. Innbruddstyven hadde blitt sett med et brekkjern, opplyste melder til politiet. Når politiet kom til stedet viste det seg at et vindu i en verandaør var knust. Politiet opplyser ikke om gjerningsperson er pågrepet.

På Røros rykket politiet ut til et nachspiel etter melding om bråk. Gjerningspersonene hadde forlatt stedet når politiet ankom.

LES OGSÅ: Nærmere 300 førere kontrollert for rus lørdag morgen - dette ble resultatet

Nøkkelord

ANNONSE