Nea Radio

Inviterte til maritim dag på småbåthavna

Inviterte: Nestleder Erling Saksvik og resten av Stjørdal båtforening inviterte til maritim dag på havna i Stjørdal lørdag. Foto: Anette Fossmo

Det er en voksende interesse for sjøliv i Stjørdal, forteller arrangør Erling Saksvik.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

En maritim dag er en fin måte å vise seg litt frem og fortelle om aktiviteter knyttet til havna, i følge nestleder i Stjørdal båtforening, Erling Saksvik.

– Vi ønsker jo å vise hva det er vi driver på med i havna, det er noe som foregår hele tiden, sier han

– Hvis noen i publikum er nysgjerrige på hva som skjer, får de muligheten til å finne ut mer på den dag som denne, ettersom mange aktører som driver med båt og sjøaktiviteter er samlet på et sted.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anette Fossmo

Voksene interesse

Erling forteller at i løpet av de siste årene har antallet båter ved havna fordoblet seg. Og det er mye som tyder på en voksende interesse for båt og sjøliv. Med seg på laget har Stjørdal båtforening seilere, tradisjonsbåtlaget, dykkerklubben, kajakklubben og røde kors. De som leier ut båter i Trondheimsfjorden er også representert.

– Det er et bra båtliv her, sier Erling.

– Ettersom vi har økt såpass mye kan det være at folk er interessert i å høre hva det er som skjer rundt havna.

Han får støtte av Ingvild Kjerkreit i Malvik og Stjørdal seilforening, som synes arrangementet er et veldig bra initiativ.

– Det er en fin mulighet for å få vist fram både oss selv og aktivitetene som foregår rundt havna, sier Kjerkreit. Hun forteller vidrere at seilforeningen har både små og store joller, ettersom de ønsker å inkludere alle aldre. På lørdag hadde de satt ut en liten jolle, slik at hvis noen hadde lyst til å prøve seg på jolleseiling hadde de mulighet til det.

Ruskevær

Både Saksvik og Kjerkreit er enige om at litt ruskete vær ikke satte en stopper for en flott dag.

– Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, smiler Erling.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...