Nea Radio

Inviterer til skilek på Doktortjønna

Flere hundre barn er ventet til Doktortjønna lørdag. Bildet er fra fjorårets arrangement. Foto: Røros E-verk

Ei uke etter forrige arrangement for barn, inviterer Røros E-verk til et nytt. Denne gangen på Doktortjønna.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Vi startet med dette i fjor, og det var såpass mange unger som kom at vi bestemte oss for å gjøre det igjen. Da var det 242 unger som var med på påskeskileken, samt mange foreldre og besteforeldre, sier Bjørn Flagestad, forretningsutvikler og sponsoransvarlig i Røros E-verk.

Førstkommende lørdag inviterer Røros E-verk til «Ren påskeglede» klokken 11 på Doktortjønna, kun ei uke etter forrige arrangement for barn, nemlig Barnas Femundløp.

–  Barnas Femundløp var veldig fint. Takk til Femund trekkhundklubb, som stilte med 100 hunder. Det var mye latter og glede, ingen uhell, god mat og god musikk, sier Flagestad.

Mens det var hundesporten som sto i sentrum da, er det skisporten som står i sentrum denne lørdagen.

– Vi skal ha mange skileker for unger. Vi har øvelser som gjør at de minste barnene ikke «må» gå på ski, men at de heller blir tatt med inn i en lek. For eksempel at vi slipper noen tennisballer i et spor og så skal ungene føre ballen fremover med skiene. Da blir de så opptatt av at ballen skal fremover at de ikke tenker over at de går på ski, sier Flagestad.

Andre skileker som står på programmet er hauk og due, jungelen (som består av hinder man skal komme seg over og under), skiskyting med erteposer, rebusløp, nedoverbakke med spor og forsering av tunnelporter, stor slalåmløype med tunnelporter og hoppbakke. I tillegg skal det være skattejakt etter påskegg.

Flagestad oppfordrer også voksne å ta med ski.

– Ungene blir alltid glade når foreldrene er med å leke.

I tillegg blir det servering av kaffe, saft og pølser. Flagestad har tro på at det blir en fin dag, med rundt 600-700 besøkende.

– Nå meldes det bare sol, sol, sol dagene fremover. Ja, det er kaldt på morgenen, men det kommer til å bli varmt og godt på Doktortjønna utover dagen. Der er vi også godt skjermet for vind. Det ser lovende ut.

Hør intervjuet med Bjørn Flagestad her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...