Nea Radio

Inviterer til morgenfrisk joggetur

Fysioterapeut Kristoffer Tennøe ved Din Helse Stjørdal ønsker å slå et slag for folkehelsa.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2018 kl 13:15

Sammen med kollega og Osteopat Ida Tronseth Wognild, inviterer de ansatte ved Din Helse Stjørdal nå stjørdals befolkning ut på joggetur hver onsdag morgen.

- Mye forskning tyder på at fysisk aktivitet kan være helsefremmende og med på å forebygge både fysiske og psykiske sykdommer, sier Tennøe.

- I en litt innaktiv verden som vi lever i i dag, så ønsker vi gjerne å nå ut til de som er på jobb om dagene og kanskje ikke får tiden til å strekke til fysisk aktivitet.

Sosialt
Klokka 07.00 starter joggeturen hver onsdag, utenfor Din helse sine lokaler i Stjørdal sentrum. Det er gratis og det vil være mulighet for å ta en kopp kaffe etter joggeturen, om man ønsker det. Tilbudet er åpent for alle og starter opp allerede førstkommende onsdag, den 26.september.

- Det at dette er sosialt er bare et pluss, i tillegg til at fysisk aktivitet i seg selv kan være med på å dempe angst og psykiske lidelser for eksempel.

- Vi ønsker at folk skal se at dørterskelen er såpass lav her, at de føler seg fristet til å slenge seg med. Da vil de i så fall gjøre både seg selv og folkehelsa en tjeneste, påpeker Tennøe.

Noe bedre enn ingenting
Den entusiastiske fysioterapeuten påpeker at det vil være en lett type joggetur og at man ikke trenger å være godt trent for å være med.

- Noe aktivitet er uansett bedre enn ingen aktivitet, så vi håper så mange som mulig blir med ut og jogger sammen med oss, presiserer Tennøe.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...