Nea Radio

Inviterer til festaften i Storstuggu

Tonje Sjøvold, Helene Songe og Aiman Shaqura gleder seg til inkluderingsdagen i Storstuggu tirsdag 26 februar. Foto: Torny Wigum

Tirsdag 26 februar arrangeres inkluderingsdagen "Give a job" for første gang på Røros

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2019 kl 12:23

30 bedrifter fra kommunene Røros, Os og Holtålen er påmeldt og over 250 personer forventes å delta på inkluderingsdagen i Storstuggu på Røros tirsdag 26 februar.

- Det blir en kjempe festaften hvor vi møtes på tvers av kulturer fra de tre kommunene. Det blir ulike foredrag, jobbmesse, en treretters internasjonal meny og en arena hvor du har muligheten til å bli kjent med nye folk, sier Tonje Sjøvold.

Møteplass

Aiman Shaqura er initiativtaker for arrangementet "Give a job", som startet opp i 2015. Bakgrunnen for arrangementet var å skape en møteplass for personer med en annen kulturell bakgrunn, hvor de kunne møtes å etablere relasjoner som et skritt til å få seg jobb. Etter det første arrangementet i Trondheim i 2015 var det 15 personer som fikk seg jobb, og Aiman ble så motivert til å fortsette med dette konseptet at han valgte å ta seg fri for å reise rundt i Norge og arrangere flere "Give a job".

Stort engasjement

Så langt har Give Job vært i 10 byer, og ca 5000 personer har vært på Give a Job arrangementer rundt om i landet. Inkludering er viktig for å få til en ordentlig integreringsprosess, og for å skape inkludering må mennesker som er nye i Norge møte nordmenn, opplyser Give a Job på sine hjemmesider.

Hør intervju med Tonje Sjøvold og Aiman Shaqura om hva som skal skje på Storstuggu her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...