Nea Radio

Inviterer til famliefest

Beate Schjølberg fra Arbeidets Rett, Terje Danielsen fra Coop Røros og Ingrid B. Svendsen fra Rørosbanken inviterer til feiring i parken på Nilsenhjørnet fredag ettermiddag. Foto: Nils Kåre Nesvold

COOP Røros, Arbeidets Rett og Rørosbanken jubilerer i år og inviterer til stor famliefest på Nilsenhjørnet fredag med blant annet underholdning, konkurranser og matservering.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Tre gode naboer på Nilsenhjørnet jubilerer med å invitere til familiefest. Røros Samvirkelag, COOP Røros er 110 år, Arbeidets Rett er 110 år og RørosBanken feirer i år 175 årsjubileum.

Storslått feiring

Det er tre bedrifter som alle setter sitt preg på Røros som drar i gang en storslått feiring på Nilsenhjørnet. Det blir underholdning fra scena med UKM-utøvere, Sønvis med Jo Ryen, Kirsti Sæther og Vegar Dahl i spissen vil ha en liten konsert i tillegg til ungdomsgruppa DAB.

Auksjon til barnekreftforeningen

Ola Rye er auksjonarius med en innholdsrik liste over både nye og gamle ting som skal under hammeren. Det som auksjoneres bort er gitt av jubilantene og har en samlet verdi på rundt 60.000 kroner. Alle inntektene går uavkortet til barnekreftforeningen.

Røros Jeger og Fisk vil være tilstede med skytesimulatoren og Glåmos Skotthyllklubb setter opp en bane hvor det blir muligheter for å prøve skotthyll.

Egen jubileumsbrus

Det hele starter med utdeling av gratis reinsburgere til alle barn. Jubilantene har fått laget en egen jubileumsbrus på Røros Bryggeri som blir delt ut.

Ellers blir det satt opp bålpanne med servering av bålkaffe og barna kan poppe popp-korn. Det blir konkurranser av forskjellige slag.

– Vi håper at mange tar turen innom Nilsenhjørnet på fredag ettermiddag og feirer sammen med oss jubilantene, sier Ingrid B. Svendsen fra Rørosbanken, Beate Schjølberg fra Arbeidets Rett og Terje Danielsen fra Coop Røros.

Foto: Nils Kåre Nesvold

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...