Annonse
Nea Radio

Internasjonal suksess for Jentene på tunet

Iris Yvonne Martinsen-Aune og Jentene på tunet i Selbu har vunnet sølv i den skandinaviske finalen i "International Chocolate Awards 2018". Foto: Marthe Belsvik Stavrum

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

PRISVINNER

Denne uka gikk den skandinaviske finalen av "International Chocolate Awards 2018" av stabelen i København, og Iris Yvonne Martinsen-Aune og "Jentene på tunet" fra Selbu stakk av med sølvmedaljen for sin sjokoladebit "Northern Lights- A taste of heaven".

Etter suksessen med biten "Lakrislykke" i fjor tenkte ikke Martinsen- Aune at det kunne skyldes annet enn nybegynnerflaks, men heldigvis ble biten med navnet "Northern Lights- A taste of heaven" fylt med solbær fra Øverbygda sendt inn til vurdering, og jammen ble det ikke premie også i år.

Prisutdelingen er internasjonal, og nå foregår det finaler over hele verden. Alle som kommer på pallen i disse finalene er også sikret plass og vurdering i selve verdensmesterskapet som avholdes i Firenze i oktober.

ALLE VIL HA EN BIT

Sjokoladefryd har etter suksessen i fjor blitt svært etterspurt, og fra starten i 2015 med fire utsalgssteder har den lille sjokoladefabrikken i Selbu nå om lag 150 butikker, hoteller og flyplasser over hele landet de leverer sjokolade til. Og flere vil ha.

Sjokoladefryd med Iris Yvonne Martinsen-Aune er i stadig utvikling, og Nea Radio fikk være med inn i fabrikken og se på den nyeste maskinanskaffelsen fra Italia som skal sørge for utvidelse av sortementet.

Nøkkelord