Nea Radio

Inspirerende start på året

Inspirert: Leder i Stjørdal Næringsforum, Jon Uthus, mener at Trøndelagsmøtet gir giv til å ta fatt på det nye året. Foto: Anne Gundersen

– Inspirerende, men nå må vi dra hjem og begynner å jobbe, konkluderer leder i Stjørdal Næringsforum Jon Uthus, i etterkant av Trøndelagsmøtet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Trøndelagsmøtet er over for denne gang og det som kan krype og gå fra trøndersk politikk og næringsliv har latt seg inspirere av visjoner for framtiden.

– Trøndelagsmøtet er en inspirerende start på året, mener leder for Stjørdal Næringsforum, Jon Uthus.

– Men det viktigste er likevel at vi føler oss litt stressa når det gjelder å komme oss hjem å jobbe, mener Uthus.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Innovasjon

Uthus mener at siden færre av de mindre og mellomstore bedriftene er tilstede under Trøndelagsmøtet, er det opp til aktørene som deltar å inspirere videre.

– Det er ofte i de mindre bedriftene at innovasjon skjer og det må vi være oss bevisst, mener han.

Forsvaret

Forsvaret har økt aktiviteten i Midt-Norge de senere årene og dette fører til synergieffekter for næringslivet, sier Uthus.

– Det trengs sivile leverandører av en rekke varer og tjenester til forsvaret og det nyter det lokale næringslivet godt av, avslutter Uthus.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...